Моля, изберете
070012340
Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам
Уважаеми Клиенти, уведомяваме Ви, че поради техническа профилактика на www.technopolis.bg всички онлайн поръчки, направени на 21.04 и 22.04, ще бъдат обработени на 23.04.2018г. Извиняваме се за причиненото неудобство!
Код: 308747

СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТ REVOGI

Цена:

3990 лв.

Доставка:

399 лв.

Описание

Поддържайте оптимална температура и влажност на въздуха

Смарт сензорът за температура и влажност на Revogi е Smarthome модул, който можете да използвате свързан към Smarthome централата Revogi Smart Sense. Устройството е снабдено с прецизни сензори – хигорметър и термометър, които отчитат в реално време относителната влажност и температурата на въздуха на стаята, в която е поставено. Освен, че ще можете да следите тези показатели, събираната от сензора информация може да се използва, за да автоматизирате процесите вкъщи. Използвайте смарт апликацията RevogiHome, за да създаде свой собствен сценарий.
 • Smarthome решението на Revogi е изключително леснo и интуитивнo за програмиране и използване. Всички компоненти могат да се програмират на принципа: Ако – Направи (If – Do).
revogi

revogi

Възможен сценарий за програмиране

Казус: Използвате овлажнител за въздух, за да подобрите прекалено сухия въздух във Вашето жилище. Искате процесът да е автоматизиран, а не да се налага постоянно да проверявате влажността, за да прецените дали да включите или изключите овлажнителя за въдух.
 • Смарт решение: Поставете сензор за температура и влажност на въздуха Revogi в стаята с овлажнителя. По този начин ще имате постоянен мониторинг на температурата и относителната влажност на въздуха в стаята. Включете овлажнителя към смарт контакт Revogi Power Plug. През интуитивната апликация RevogiHome нагласете минимална/максимална граница на влажност на въздуха, при достигането на които смарт контактът ще се включва/изключва. Вашият овлажнител вече работи, само когато е необходимо.

Характеристики
Марка REVOGI
МОДЕЛ СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНО
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6922572580909
Наличност по магазин
  Документация
  Няма намерени документи за този продукт
  Ревюта0
  Рейтинг
  Коментари
  Зареди Всички коментари
  Добавете коментар
  За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте
  © Технополис. Всички права запазени. Уеб дизайн StudioX