Моля, изберете
070012340
Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам
Код: 51706

Портативен говорител POWER CUBE AUDIO CUBE 3902 WT

Цена:

14500 лв.

Безплатна доставка

Описание
Пространствено звуково усещане
Повечето високоговорители са насочени в една посока, което означава, че най-добрият звук се чува, само кога- то човек застане точно пред самия високоговорител. Тъй като audioCube използва високоговорители, насочени в множество посоки, звукът прониква в пространството без да има мъртви точки. Създадохме 360-градусов обхват на аудиото, при който звукът влиза във взаимодействие със стаята. audioCube е най-добрият преносим Bluetooth ви- сокоговорител за вашия дом, той е идеалният гвоздей на всяка програма.
Бас
audioCube разполага с невероятен бас, особено предвид размерите си. Това е допълнително подсилено от вибри- раща плоскост, която служи и като бутон за включване/ изключване. Има също така и интегрирана LED светлина, за да можете лесно да виждате дали продуктът е включен или изключен.
Няма нужда от външен адаптер
audioCube предлага също и вградена ел. верига за за- хранването, което означава, че няма нужда от обемисти външни адаптери, като улеснява поставянето и зарежда- нето на audioCube навсякъде.
Вътрешна батерия
audioCube | Portable | разполага също и с вътрешна ба- терия с живот до 12 часа за ситуации и събития, при които не е наличен контакт. Ако търсите най-добрият преносим високоговорител, който да вземете с вас на път, то знайте, че audioCube ще издържи по-дълго от други преносими безжични високоговорители с подобни размери.
Бутони
audioCube включва ясно обособени бутони, чрез които имате достъп до всички основни функции (пауза/възпро- извеждане, сила на звука, предишна/следваща песен и търсене на устройство за сдвояване) само с едно докос- ване, а всички бутони имат и ясна обратна връзка чрез звуков сигнал. Ако искате да задавате команди от разстоя- ние, за улеснение, audioCube включва Bluetooth връзка.
Характеристики
Марка POWER CUBE
МОДЕЛ AUDIO CUBE 3902 WT
BLUETOOTH ДА
ДРУГИ 360' ГРАДУСА ЗВУК
БАТЕРИЯ ДО 12 ЧАСА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 8718444085393
Наличност по магазин
  Документация
  Няма намерени документи за този продукт
  Ревюта0
  Рейтинг
  Коментари
  Зареди Всички коментари
  Добавете коментар
  За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте
  © Технополис. Всички права запазени. Уеб дизайн StudioX