Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept
Code: 301728

Car receiver ALPINE CDE-173BT

Price:

27900 лв.

Free Delivery

Buy on leasing
 • PLAYABLE FORMATS : CD, MP3, WMA, AAC
 • MAX OUTPUT POWER : 4 x 50 W
 • REMOVEABLE FRONT PANEL
Description

Вграден Bluetooth® Plus: по-лесно и по-функционално

Bluetooth® Plus е много удобен за потребителя със своите нови, подобрени функции.

Bluetooth® възпроизвеждане

Освен използването на телефона със свободни ръце, Bluetooth® ви позволява да се наслаждавате на безжично потоково възпроизвеждане на аудио.
Тази удобна функция  свързва вашия телефон безжично, така че можете да слушате цялата музика, съхранена на него, като освен това управлявате аудио от Интернет радиостанции и персонализирано уеб радио като Spotify, TuneIn, AUPEO, Last FM и Audible. Благодарение на бързата и надеждна Alpine Bluetooth® връзка, качеството на звука винаги е отлично.

Нови функции на телефона

Bluetooth® Plus ви позволява да задържате и превключватемежду два входящи разговора. Имате на разположение различни икони като ниво на батерията и ниво на сигнала.

По-функционален телефонен указател

Удобните нови функции включват автоматичен ъпдейт на телефонния указател  и лесно търсене по азбучен ред.

Съвременно управление на медии

Можете да се наслаждавате на музиката, съхранена на вашия Bluetooth® мобилен телефон, с дисплей на песен, артист и тагове. Бързият Bluetooth® линк поддържа качеството на звука постоянно на високо ниво.

Захранване за преносими HDD устройства

Тъй като тези главни устройства поддържат захранване 1 ампер, можете да свържете също и преносими харддискове. Това дава възможност да се наслаждавате на цялата си музикална колекция във вашия автомобил.

Бързо зареждане на iPhone

Колкото по-бързо се зареди вашия iPhone, толкова по-добре! Тези главни устройства имат функция бързо зареждане до макс. 1 A, за по-бързо зареждане на батерията на вашия iPhone.

Функция Bass Engine

Тези главни устройства предлагат вграден екуалайзер с възможност за 10 запаметявания. Можете бързо да превключвате между настройките, за да откриете звука, който предпочитате. Има също и 3-бандов параметричен EQ, за допълнителни индивидуални настройки.

Наслаждавате се на iPod и iPhone

CDE-173BT осигурява високоскоростна 
USB връзка, за да ви позволи да се наслаждавате на функциите на вашия iPod или iPhone. Заедно с превъзходното качество на звука и лесната работа с устройството, вие можете бързо да откривате вашата музика, търсейки по песен, артист, албум и др.

Шофирайте и останете на линия

Благодарение на функцията на Alpine App Direct можете да слушате музика от всяко приложение на iPhone през високоговорителите на вашия автомобил. Наслаждавайте се на музика, Интернет радио и други.

Features
MODEL CDE-173BT
PLAYABLE FORMATS CD, MP3, WMA, AAC
BLUETOOTH YES
USB YES
MAX OUTPUT POWER 4 x 50 W
TUNER TYPE FM/AM
RDS YES
AUDIO AUX IN YES
REPEAT YES
RANDOM YES
DISPLAY TYPE White LCD
LIGHTED BUTTONS YES
REMOVEABLE FRONT PANEL YES
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 4958043542994
Availability by shop
  Documentation
  No documents were found for this product
  Reviews0
  Rating
  Comments
  Зареди Всички коментари
  Add a comment
  Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register
  © Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX