Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept
Code: 301727

Car receiver ALPINE CDE-178BT

Price:

44900 лв.

Free Delivery

Buy on leasing
 • PLAYABLE FORMATS : CD, MP3, WMA, AAC
 • BLUETOOTH
 • MAX OUTPUT POWER : 4 X 50 W
 • REMOVEABLE FRONT PANEL
Description

Настройвайте звука, проверявайте вашия Facebook

Свалете  Alpine TuneIt App смартфон приложението, после свържете вашия iPhone чрез USB или Android смартфон чрез Bluetooth. Сега сте готови да използвате телефона си като интерфейс за постигане на желания звук в автомобила си. Ако сте във Facebook, приложението ще ви уведомява за нови съобщения и на телефона и на главното устройство. За повече подробности вижте описанието на Alpine TuneIt App приложението.

Интернет радио във вашия автомобил

Бихте ли искалида имате достъп до много Интернет радиостанции, докато шофирате? С това главно устройство и iPhone е лесно. От iTunes storе свалете vTuner за Alpine iPhone приложение, свържете вашия iPhone към главното устройство и стартирайте приложението. Можете да търсите станции по различни начини, включително по държава, град, локална станция или жанр с удобно управление или от главното устройство, или от iPhone.

Вграденият Bluetooth® има много предимства

Bluetooth® е вграден, така че можете да се наслаждавате на много удобни функции. Можете да задържате и превключвате между входящи разговори, да търсите в телефонния указател и лесно да управлявате търсенето и възпроизвеждането на музиката.

Технология и характеристики за звук на най-високо ниво

В CDE-178BT са вложени нашите най-добри части, а също и технологии, например BassEngine Pro характеристики като дигитална времева корекция, 9-бандов параметричен EQ, 24-Bit DAC, 3 изхода от предусилвател и други.

Слушайте музиката, която обичате, от различни приложения!

Свържете вашия iPhone чрез USB и App Direct ще ви даде възможност да слушате звук от много приложения през вашите високоговорители. Можете да управлявате от тъч-скрийна на вашия  iPhone, като iPhone продължава да функционира.

Наслаждавайте се на iPod и iPhone

CDE-178BT осигурява високоскоростна USB връзка, която ви позволява да се наслаждавате на функциите на вашия iPod или iPhone. Освен превъзходно качество на звука и лесно използване,  получавате също и възможност за бързо търсене по песен, артист, албум и други.

Голям дисплей с висока резолюция

Дисплеят с висока резолюция на Alpine е голям и контрастен и осигурява много добра видимост. Той е лесен за използване и шофирането е безопасно. Дисплеят заема голяма площ от предния панел и осигурява много ясни текст и графики. Виждате добре информацията за музиката и менюто,независимо дали в автомобила е светло или тъмно.

Изберете любимия си цвят

Можете да избирате между 4 цвята осветление: червено, зелено, синьо или оранжево. Когато изберете цвят, всички бутони променят цвета си. Така можете да подберете цвят, който да подхожда на таблото и на вашия интериор.

Features
Brand ALPINE
MODEL CDE-178BT
PLAYABLE FORMATS CD, MP3, WMA, AAC
BLUETOOTH ДА
USB ДА
MAX OUTPUT POWER 4 X 50 W
TUNER TYPE FM/AM
RDS ДА
STATION MEMORY 18
RCA OUTPUT ДА
AUDIO AUX IN ДА
REPEAT ДА
RANDOM ДА
DISPLAY TYPE High resolution LCD
LIGHTED BUTTONS ДА
REMOVEABLE FRONT PANEL ДА
REMOTE CONTROL НЕ
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 4958043542949
Availability by shop
  Documentation
  No documents were found for this product
  Reviews0
  Rating
  Comments
  Зареди Всички коментари
  Add a comment
  Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register
  © Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX