Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept
Code: 578920

Mobile phone LENOVO VIBE Z2 PRO K920 BK /DUAL SIM/

Product is out of stock

  • CPU : 2.5 GHz Quad-core Krait 400
  • DISPLAYSIZEINCH : 6.0 "
  • DISPLAY TYPE : IPS CAPACITIVE TOUCHSCREEN
  • DUAL SIM
Description

Професионална камера

Изключително чувствителната 16MP задна камера на VIBE Z2 Pro с оптична стабилизация на изображението и автоматично разпознаване на сцените е скок напред в телефонните камерни технологии. Заснемете превъзходни изображения дори при ниска осветеност с неговия модул от 6 части на обектива и реален 16:9 BSI сензор. Комбиниран с най-новото приложение за камера SNAPit, той ви дава контрол върху заснемането на вашите снимки с професионални функции, като усъвършенствания избор на параметри, режимите за ултра снимки и художествени нощни снимки и ултра панорама.

Поразителен 2KHD дисплей

Гледайте свръхясни изображения, игри и видео на поразителния 6-инчов дисплей на VIBE Z2 Pro с Quad HD (2560 x 1440) резолюция. Насладете се на изображения и видеоклипове с висока резолюция в най-превъзходната си форма дори при силна слънчева светлина със спецификацията 500+ нита за свръхосветеност.

Усъвършенствани видео режими, включващи 4K

Заснемете зашеметяващи 4K (2160p) видеоклипове за кристално ясно възпроизвеждане, което изглежда добре дори и на голям екран. VIBE Z2 Pro поддържа и заснемане в забавен и забързан кадър, превръщащ го в идеален спътник за записване на спортни снимки, концерти или детска игра.

Qualcomm® Snapdragon™ 801 2,5 GHz процесор

Смартфонът Lenovo VIBE Z2 Pro се характеризира с безкомпромисна ефективност. Енергийно ефективният Qualcomm® Snapdragon™ 801 2,5 GHz процесор, с 3 GB RAM, го прави подходящ за всякакви комбинации от фотографии, приложения, видеоклипове и игри.

Монолитен дизайн с полиран алуминий

Любувайте се на красивия монолитен дизайн с полиран алуминий, еталон за стил и издръжливост и със своята ширина от 7,7-мм - достатъчно тънък, за да се побере в джоба или чантата ви. Изберете своя VIBE Z2 Pro в златист, титаниев или черен цвят.

4G скорост

VIBE Z2 Pro поддържа високоскоростни LTE (4G) мрежи за най-бързата връзка за данни, позволяваща на уебсайтовете, приложенията и игрите да достигнат пълния си потенциал.

По-богат звук

Изживейте грандиозен звук с повече заделена мощност, предлагаща увеличен капацитет на силата на звука и по-добър бас със запечатана звукова камера за истински резонанс. Ако слушате със слушалки, независимият усилвател за слушалки предоставя дори по-добър аудио звук към ушите ви.

Две СИМ карти

Два телефонни номера са идеални за съчетаване на работа и удоволствие в един телефон, за хора, пътуващи често, както и за тези, които живеят на места с различно мрежово покритие и сила на сигнала според различните мобилните оператори.

DOit приложения на Lenovo

Новите приложения на Lenovo от серия DOit са вградени, за да позволят на вас и вашето устройство да постигнете повече. Споделяйте данни с други Android устройства без нужда от мрежа, защитавайте телефона си от вируси и злонамерен софтуер и архивирайте своите контакти и SMS съобщения.

Android 4.4

Android 4.4 KitKat надгражда върху успеха на най-популярната в света операционна система с по-изгладен дизайн, подобрена ефективност, по-бърз мултитаскинг и нови стандартни функции, включващи гласови команди и скриващ режим, който автоматично скрива всичко друго, освен това, което наистина искате да видите.
lenovo смартфон vibe z2
Професионална камера
lenovo смартфон vibe z2
Поразителен 2KHD дисплей
Features
Brand LENOVO
MODEL VIBE Z2 PRO K920 BK /DUAL SIM/
CPU 2.5 GHz Quad-core Krait 400
DISPLAYSIZEINCH 6.0 "
DISPLAYSIZESM 15.2 см
DISPLAY TYPE IPS CAPACITIVE TOUCHSCREEN
RESOLUTION 2560 x 1440
ITERNAL MEMORY 32 GB
RAM 3 GB
USER AVAILABLE MEMORY 24 GB
MEMORYCARDSLOT НЕ
REAR CAMERA 16.0 MPx
FRONT CAMERA 5.0 MPx
AUTOFOCUS ДА
VIDEO RECORDING ДА
VIDEOPLAYER ДА
OS ANDROID
VERSION 4.4.2
DUAL SIM ДА
SIM CARD TYPE MICRO
A-GPS SUPPROT ДА
BLUETOOTH ДА
WLAN ДА
NFC НЕ
3G ДА
EDGE ДА
GPRS ДА
MP3 ДА
WEIGHT 179g
DIMENSION 156x81.3x7.7mm
BATTERY TYPE LI-Po 4000 mAh
FINGERPRINT НЕ
INTERFACE MICRO USB
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 888772984755
Documentation
No documents were found for this product
Reviews0
Rating
Comments
Зареди Всички коментари
Add a comment
Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register
Frequently bought together
Total price:

71690 лв.

© Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX