Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept
Code: 573961

Mobile phone SAMSUNG GALAXY S3 NEO I9301 BLACK

Product is out of stock

  • DISPLAY SIZE INCH : 4.8 "
  • DISPLAY TYPE : SUPER AMOLED TOUCHSCREEN
  • CPU : 1.4 GHz Quad-Core
  • REAR CAMERA : 8.0 MPx
Description
9301-1

Проектиран за срещи в движение

Като използва Cisco WebEx и Jabber, GALAXY S III Ви дава възможност да участвате във важни срещи където и да се намирате. Това устройство позволява на професионалистите да обменят текстови, гласови и видеосъобщения, да споделят настолни ресурси и да провеждат срещи във виртуален офис. Комуникацията продължава да бъде безпроблемна и защитена. Освен това, GALAXY S III е идеалният инструмент за ефективни телефонни конференции: можете да участвате в срещи, да споделяте документи, изображения и други работни материали на екрана, без значение къде се намирате по света.

Споделяйте съдържание както никога преди

GALAXY S III Ви помага да подобрите ефективността на мобилното работно място благодарение на множество функции за споделяне. S Beam дава възможност колегите Ви да обменят материали, свързани с работата, включително мултимедия, контакти и документи с всякакъв размер. AllShare е ценен инструмент, който помага на Вашата организация да създаде работна среда, която е достъпна от всяка точка. AllShare Play използва DLNA и Wi-Fi за прехвърляне на данни към мобилни устройства, таблети и компютри, а AllShare Cast осигурява връзка за данни към ТВ монитор. Тези две функции позволяват на професионалистите да работят дистанционно и да дават презентации и да участват във видеоконференции.
9301-2
9301-3

Бизнес комуникация в реално време

Иновативните функции на GALAXY S III предлагат на потребителите бърза и ефективна бизнес комуникация. Smart Alert гарантира, че професионалистите няма да пропуснат важни повиквания, имейли или текстови съобщения. Устройството вибрира при вдигане, за да покаже пропуснато повикване или гласово съобщение. Не само това, но и функцията Direct Call Ви позволява да осъществите повикване като допрете устройството до ухото си, когато получите съобщение. GALAXY S III е наистина новаторски и дава възможност за бърза бизнес комуникация за успешна работа. 

Бъдете концентрирани по-дълго време

GALAXY S III активно спомага за подобряване на Вашата концентрация с функцията Smart Stay. Камерата на устройството използва иновативна технология за следене на очите, за да наблюдава движението на очите Ви, така че екранът да остане ярък, докато работите. По този начин можете да се концентрирате върху дълги имейли, електронни книги или уеб сайтове без да се разсейвате. 
9301-4
Features
Brand SAMSUNG
MODEL GALAXY S3 NEO I9301 BLACK
DISPLAY SIZE INCH 4.8 "
DISPLAY SIZE SM 12.2 см
DISPLAY TYPE SUPER AMOLED TOUCHSCREEN
RESOLUTION 720X1280
CPU 1.4 GHz Quad-Core
ITERNAL MEMORY 16 GB
RAM 1.5 GB
USER AVAILABLE MEMORY 11 GB
MEMORY CARD SLOT ДА
REAR CAMERA 8.0 MPx
FRONT CAMERA 1.9 MPx
AUTOFOCUS ДА
FLASH ДА
VIDEO RECORDING ДА
VIDEOPLAYER ДА
OS ANDROID
VERSION 4.4.2
DUAL SIM NO
SIM CARD TYPE MICRO
GPS ДА
A-GPS SUPPROT ДА
BLUETOOTH ДА
WLAN ДА
NFC ДА
3G ДА
EDGE ДА
GPRS ДА
MP3 ДА
FMRADIO ДА
TV TUNER NO
MMS ДА
GAMES ДА
WEIGHT 132g
DIMENSION 136.6x70.7x8.6mm
BATTERY TYPE Li-Ion 2100 mAh
FINGERPRINT NO
INTERFACE MICRO USB
WARRANTY 24 MONTHS
EAN 8806086296144
Documentation
No documents were found for this product
Reviews0
Rating
Comments
Зареди Всички коментари
Add a comment
Your opinion or recommendation is important for us.   Write opinion for the product, and for this purpose you should   log in to your account  or to register
© Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX