Please choose
070012340
This website uses cookies. | I accept

Новини

 1. Новият iPhone 8 идва в Технополис

  На 28-ми срещу 29-ти септември, точно в 00:01 ч. хипермаркет Технополис в столичния Сердика център ще отвори врати специално за премиерата на новите модели на Apple, iPhone 8 и iPhone 8 Plus.

 2. Технополис и Практикер започват изграждането на нов склад в гара Елин Пелин

  „Видеолукс Холдинг“, собственик на вериги магазини Технополис и Практикер, започна изграждането на нов склад в гара Елин Пелин. Новата сграда ще разшири настоящия склад на компанията, заемащ повече от 20 000 кв. м., с допълнителни 10 500 кв. м.

 3. Сто и шест деца на загинали и пострадали полицаи ще получат подаръци от Технополис и Практикер

  Деца на загинали и пострадали при изпълнение на служебните си задължения полицаи получиха по традиция подаръчни ваучери от Технополис и Практикер днес в Академията на МВР в София.

 4. Технополис подкрепи участието на българските медалисти в Световното първенство за отбори по математика

  Технополис предостави финансова подкрепа в размер на 5000 лв. за участието на математиците от 125 СОУ „Проф. Боян Пенев“ в Световното първенство за отбори по математика в Китай. Симеон Дойчинов, Виктор Попдончев и Ивайла Радкова от 6-ти клас се завърнаха със златен, сребърен и бронзов медал съответно, а Любомир Манчев, Йово Йовчев и Ралица Веселинова - с награди „Мерит“ от индивидуалното класиране. За отборното си представяне учениците получиха награда „Мерит“.

 5. Технополис дари книги на деца от 30 столични училища

  Инициативата е част от събитията по повод 15-я рожден ден на компанията

  Водещата верига хипермаркети Технополис подари на ученици 1400 екземпляра от авторската книга на писателя Антон Дончев - Странният рицар на свещената книга, част I и II. Дарението беше връчено от г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на Технополис, по време на официална церемония днес в Българска академия на науките в присъствието на кмета на гр. София г-жа Йорданка Фандъкова, писателя Антон Дончев и учители по литература и история.

 6. Дарителска кампания за деца на загинали служители и инвалиди от системата на МВР

  Днес, 15 декември, в Академията на МВР в София се състоя благотворителна инициатива на Министерство на вътрешните работи, ТЕХНОПОЛИС и ПРАКТИКЕР в подкрепа на децата на загинали служители и инвалиди от системата на МВР.

 7. Обучения по ключови компетенции по ОП "РЧР" на служителите на Технополис България ЕАД

  Плановете за развитие на Технополис България ЕАД са ориентирани към обучение и развитие на средния мениджърски състав, което гарантира на компанията една сериозна основа за бъдещото й развитие и ефективна структура на управление.

 8. Ново поколение екшън камери GoPro

  Моделът Silver е полу-професионален като характеристики – по-добра оптика, снима в резолюция до 11 мегапиксела и с отлично качество дори при слаба светлина, има регулация на белия цвят и прави 30, 25 и 24 кадъра в секунда във формат 1080p (16:9).

 9. Изображения с DSLR качество за всеки: Canon представя EOS M

  Canon днес разширява удостояваната с награди серия фотоапарати EOS с представянето на новия EOS M. EOS M – първият компактен системен цифров фотоапарат на компанията, е създаден за онези, които споделят чрез фотографията всекидневните си страсти – от храна до мода и култура, музика и изкуство

© Technopolis. All rights reserved. Web design StudioX