Избран магазин:
Избери друг магазин
КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ CARE PROTECT CARE PROTECT 1.5 L
КОНЦ.ПРЕПАРАТ/ПРАНЕ CARE PROTECT 1.5 L

КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ CARE PROTECT CARE PROTECT 1.5 L

Код: 838867
В наличност
Доставка:

3.99 лв. i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:14.99 лв.
dfa
Еко почистване
Концентрирания препарат за пране, направен от биоразградими растителни суровини, без оцветители, EDTA и фосфати, заменени с екологично чисти вещества, за да се осигури по-малко въздействие върху околната среда.
EU Еко маркировка и сертификат “Plastic Second Life”
Екологичните продукти се грижат за домакинските уреди и предпазват околната среда човешкото здраве, без да жертват високата ефективност на почистване.
Продуктите Care + Protect Ecological са одобрени от EU Ecolabel и притежават знакът за екологично качество на Европейския съюз. Той удостоверява продукти, които същевременно гарантират високи стандарти за ефективност и се характеризират с намалено въздействие върху околната среда. Бутилките от гамата Care + Protect Ecological са направени от 100% рециклирана пластмаса.
КАК ДА ...
В пералната машина: изсипете перилния препарат в специалното отделение на пералната машина, като използвате мерителната капачка. За по-ниско въздействие върху околната среда се съобразете с дозите, предложени на етикета според степента на замърсяване и твърдостта на водата. Ръчно пране: Изсипете 35 мл от продукта в 5 л вода, продължете с прането и след това изплакнете дрехите си.
Знаете ли, че..
Почистващата ефективност на продуктите Care + Protect е тествана и препоръчана от някои от най-добрите марки домакински електроуреди.
ХИПОАЛЕРГЕНЕН И ДЕРМАТОЛОГИЧНО ТЕСТВАН
Алергените, химикалите, открити в перилните препарати, могат да причинят алергични реакции и дерматит. Екологичната формула на продуктите Care + Protect Ecological е дерматологично тествана, хипоалергенна и нежна към кожата.


МаркаCARE PROTECT
МОДЕЛ:
CARE PROTECT 1.5 L
EAN8059019059402
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти