УНИВЕРСАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ CARE PROTECT CARE PROTECT 750ml

УНИВЕРСАЛЕН ОБЕЗМАСЛИТЕЛ CARE PROTECT CARE PROTECT 750ml

Код: 838869
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Доставка : Цена: 3.99 лв. до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

11.99 лв.

Описание
rhtw
Еко почистване
Обезмаслител за различни повърхности, направен от биоразградими растителни суровини, без оцветители, EDTA и фосфати, заменени с екологично чисти вещества, за да се осигури по-малко въздействие върху околната среда.
EU Еко маркировка и сертификат “Plastic Second Life”
Екологичните продукти се грижат за домакинските уреди и предпазват околната среда човешкото здраве, без да жертват високата ефективност на почистване.
Продуктите Care + Protect Ecological са одобрени от EU Ecolabel и притежават знакът за екологично качество на Европейския съюз. Той удостоверява продукти, които същевременно гарантират високи стандарти за ефективност и се характеризират с намалено въздействие върху околната среда 
Бутилките от гамата Care + Protect Ecological са направени от 100% рециклирана пластмаса.
КАК ДА ...
Напръскайте продукта върху кърпа и избършете повърхността, която ще почиствате. Изплакнете обилно и подсушете с кърпа или хартия за еднократна употреба.
Хипоалергенен
Алергените, химикалите, открити в перилните препарати, могат да причинят алергични реакции и дерматит. Екологичната формула на продуктите Care + Protect Ecological е дерматологично тествана, хипоалергенна и нежна към кожата.
Характеристики


Марка CARE PROTECT
МОДЕЛ CARE PROTECT 750ml
EAN 8059019059426
Документация
Няма намерени документи за този продукт

Най-нови продукти

PERSIL Universal 4-in-1
Ново

PERSIL Universal 4-in-1

13.99 лв.

Сравни ()