Безогледален фотоапарат CANON EOS R10+RF-S 18-45 IS STM+MT A

Безогледален фотоапарат CANON EOS R10+RF-S 18-45 IS STM+MT A

Код: 391483
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

2 169.00 лв.

Описание

Canon EOS R10

 

Съчетаване на EOS R технология с APS-C сензор - фотоапарат, който е толкова универсален, че може да се справи с почти всичко. Идеалният спътник при пътуване. Вашето средство за творческо себеизразяване.


EOS R10

Изследвайте, където и да отидете

 

Перфектната следваща стъпка във фотографията. Независимо дали извършвате преход от първия си DSLR фотоапарат, от смартфон, или от компактен фотоапарат, EOS R10 просто ви дава повече. Повече технологии, повече функции, повече преносимост, повече креативност.


Dual Pixel CMOS AF II-разпознава и проследява хора, животни и превозни средства

Серия от снимки до 15 fps с механичен затвор за най-добри резултати по отношение на бързината и качеството

24,2 МР APS-C сензор

-4 EV фокусиране при слаба светлина

За снимки до ISO 32,000 и за видео до 12,800 с възможност за разширяване до ISO 51,200 за снимки и ISO 25,600 за видео

4K/30p и 4K/60p за по-плавно движение във видео

Електронен визьор с 2,36 млн. точки и избираема честота на опресняване 60/120 fps

Серия от снимки със скорост 23 fps с електронен затвор - за още по-висока скорост и безшумно снимане

Процесор DIGIC X - бърза реакция и минимално забавяне на електронния визьор

7,5 cm подвижен сензорен дисплей с 1,04 милиона точки

Поточно предаване на живо в YouTube

Директна Wi-Fi връзка за качване в облачни услуги


1

Стартова оферта с EF-EOS R адаптер Canon

Чрез адаптер може да използвате EF и EF-S обективите от вашия DSLR фотоапарат, като запазете същото качество, производителност и функционалност. (Ограничена оферта - включен в комплекта адаптер само по време на пускането на пазара на EOS R10).

Повече рязкост

EOS R10 разполага с нашата прочута система за фокусиране Dual Pixel CMOS AF II, програмирана чрез технология за изкуствен интелект със задълбочено самообучение за усъвършенствано разпознаване на обекти. Тя е бърза, прецизна и невероятно чувствителна при слаба светлина – дори в сцени, осветени само от лунна светлина.
2

3

Насладете се на нов вид автофокус

EOS R10 може да разпознава хора, превозни средства и животни като ги проследява, докато се движат навсякъде из кадъра. Когато заснема хора, EOS R10 първо дава приоритет на очите на вашия обект. Ако те не се виждат, тогава лицето се проследява. А ако обектът ви се обърне, главата е следващата по ред, следвана от тялото.

Повече бързина

Улавете мимолетните моменти със серия от снимки с висока скорост – идеално за заснемане на дива природа и спортни събития. EOS R10 може да заснема серии от снимки като RAW, JPEG или HEIF изображения със скорост до 15 fps (или 23 fps с помощта на електронния затвор). Като през цялото време следи обекта в кадъра, регулирайки непрекъснато фокуса и експонацията в отговор на променящата се сцена.
4

5

Бърза реакция

Фотоапаратът реагира бързо на командите ви. Процесор DIGIC X осигурява отзивчиво управление и минимално забавяне или затъмнение на визьора, така че винаги ще усещате връзка с обекта.

Повече гъвкавост

Независимо дали заснемате снимки, видео, или комбинация от двете, EOS R10 осигурява превъзходно качество на изображенията всеки път. Освен това е леснопреносим с тегло едва 429 g, така че винаги можете да го вземете със себе си.
6

7

Идеалният баланс

24,2 MP сензор ви дава идеалния баланс между детайлност, скорост и производителност при слаба светлина. Максималната светлочувствителност ISO 32000 (с възможност за разширяване до ISO 51200) позволява повече детайли и по-малко шум, когато снимате на тъмно. Има и вградена светкавица, за малко повече светлина при необходимост.

4K резолюция, която надминава очакванията

EOS R10 заснема изключителни 4K видеозаписи, които изглеждат превъзходно на UHD дисплеи и позволяват изрязване без загуба на качество при редактиране за Full HD проекти. Филмотворците могат да избират между 4K/60p за коприненогладко възпроизвеждане на движещи се обекти и ефекти на забавен каданс или зашеметяваща предискретизация до 4K/30p, създадена от 6K изхода на 24,2 МР сензор на фотоапарата.
8

9

Суперплавно движение

Когато снимате в режим Full HD, можете да използвате кадрови честоти до 120 fps, разкривайки още повече тънкости в движението на подвижни обекти. А при сцени с бавно движение способността за създаване на страхотни 4K и Full HD филми от интервални снимки във фотоапарата добавя още повече възможности към вашия творчески арсенал.

По-лесна и удовлетворителна работа

От момента, в който хванете EOS R10, ще се почувствате свързани с него, сякаш той е продължение на творческата ви същност. Бутоните и дисковете попадат инстинктивно под пръстите и палците ви, а електронният визьор на фотоапарата (EVF) предлага ясен и точен изглед към света.Голям 7,5 cm подвижен сензорен дисплей ви позволява да композирате и снимате от висок или нисък ъгъл, за да получите различен изглед към обекта.
10

11

APS-C влиза в системата EOS R

Тъй като EOS R10 е изграден на основата на сензор с размер APS-C, обективите предлагат 1,6 пъти по-голям телефото обхват в сравнение с екв. фокусни разстояния при Full Frame фотоапарат. Приближете се до самия ви обект за наситени с емоция портретни изображения и действия, които изпълват кадъра.

Повече възможности за свързване

EOS R10 се свързва безжично към вашето смарт устройство чрез приложението Canon Camera Connect, така че можете да споделяте творчеството си с приятели и последователи. Публикувайте в социалните мрежи, изпращайте видеоклипове на приятели и качвайте изображения в облака, така че да са готови и да ви чакат, когато се приберете вкъщи.Вградената Bluetooth функция с ниска консумация на енергия поддържа непрекъсната връзка. EOS R10 разполага и с USB-C за зареждане във фотоапарата и дистанционно снимане към компютри PC/Mac.
12

13

Окажете влияние върху последователите си

Влогърите и създателите на съдържание могат да използват EOS R10 за поточно предаване на видео с превъзходно качество в реално време директно към техните последователи в YouTube. Просто свържете фотоапарата към вашата Wi-Fi мрежа. EOS R10 поддържа и вертикално заснемане на видео – идеално за заснемане на съдържание за истории в социалните мрежи.

Комплектът включва

Фотоапарат EOS R10 Капачка на тялото R-F-5 Ремък за фотоапарат ER-R10 Капак за чехълчето ER-SC2 Зарядно устройство за батерии LC-E17Е Батерия LP-E17 Капачка за батерия Захранващ кабел Комплект с ръководства на потребителя *EF-EOS R адаптер ( ограничена оферта, само при пускане на пазара)
14
Характеристики


Марка CANON
МОДЕЛ EOS R10+RF-S 18-45 IS STM+MT A
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 8714574670584
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()