Безогледален фотоапарат CANON EOS RP+RF24-105mm IS STM 26.2 MPx, WI-FI, MIRRORLESS

Безогледален фотоапарат CANON EOS RP+RF24-105mm IS STM 26.2 MPx, WI-FI, MIRRORLESS

Код: 391465
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

2 499.00 лв.

Описание

Canon EOS RP + обектив Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM

 

Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат за превъзходно творчество в движение.


Canon EOS RP + обектив Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM

Творческа сила с истински интелект

 

Canon EOS RP влага мощността на пълнокадровия безогледален фотоапарат в малък и лек корпус, разгръщайки вълнуващи нови възможности, чрез които да издигнете вашата фотография на по-високо ниво.


Пълнокадров CMOS сензор

DIGIC 8 процесор

Съвместим с обективи EF/EF-S чрез адаптер

Плавен, прецизен Dual Pixel CMOS AF

4K и Full HD видеозапис

Wi-Fi и Bluetooth

Записвайте изключително стабилни видеозаписи благодарение на стабилизатора по 5 оси

Автофокус по око

TIPA отличие за 2019


pic1

Лек корпус с по-бързо и интелигентно гнездо на обектива

Canon EOS RP е пълнокадров безогледален фотоапарат с огромен творчески потенциал, благодарение на новото поколение RF обективи. Широкият диаметър, високоскоростната комуникация и краткото задно фокусиране на RF гнездото са перфектната отправна точка за бъдещата ви пълнокадрова система.

Нов стандарт в качеството на пълнокадровото изображение

В сърцето на Canon EOS RP е изключителният пълнокадров 26,2-мегапикселов Dual Pixel CMOS AF сензор. Като предоставя перфектен баланс между богати, отчетливи детайли и изключително надеждна ефективност при слабо осветление, всеки пиксел се използва както за заснемане, така и за фокусиране, за да осигури отлична рязкост в целия кадър. Заедно с обективите RF на Canon, проектирани специално за системата EOS R, може да постигнете превъзходни резултати директно от фотоапарата.
pic2

pic3

По-бърза обработка на изображенията и оптимизация в реално време

DIGIC 8 е най-новият процесор на Canon, който обработва изображения по-бързо от всякога, така че да отделяте по-малко време за постпродукция и да получавате по-високо качество на изображенията направо от фотоапарата. В допълнение цифровата оптимизация на обектива (DLO) коригира оптичните изкривявания и загубата на разделителна способност, причинена от нискочестотния филтър на фотоапарата. Това създава детайлни, висококачествени изображения с управляеми размери на файловете, които предоставят на фотографите максимално качество на изображението и по-голяма гъвкавост.

Нови нива на стабилизиране на изображението

Стабилизирането по 5 оси и технологията Dual Sensing IS намаляват трептенето на изображението и предоставят мощно стабилизиране за вашите снимки. Тази двойна система се грижи за това обективите и фотоапаратът да работят заедно в реално време за повече стабилност (dual sensing) чрез комуникационната система в гнездото на обектива.
pic4

pic3

Работа с EOS без компромис

Удобна ръкохватка в стил EOS заедно с подвижен сензорен дисплей с висока разделителна способност и OLED електронен визьор вдъхновяват управление от ново поколение в лек корпус с тегло 485 g.

Водим ви към по-голяма креативност

Canon EOS RP поставя контрола във вашите ръце с улеснени управления, бутони и система от менюта, които ви позволяват да се концентрирате върху изключителни композиции. Интерфейс с указания, творчески режими на сцена, приоритет на гъвкавост (FV) и ръчни режими ще ви дадат увереност и ще ви помогнат да поемете контрол над вашето творчество.
pic4

pic3

Създайте висококачествени и изключително стабилни видеозаписи

Фокусирайте плавно с Dual Pixel CMOS AF и заснемайте стабилни кадри с Movie Digital IS и с 4K разделителна способност с широка гама лесни за ползване и редактиране кодеци. Жаковете за микрофон и слушалки предлагат пълен аудиоконтрол, а подвижният LCD сензорен дисплей осигурява стабилност и ясен изглед към вашия обект.

Снимайте гъвкаво и се свързвайте безпроблемно

От използването на безшумен режим до управляване на фотоапарата дистанционно чрез Wi-Fi. Уловете цялото действие с до 5 fps с опцията за обработване на вашите изображения във фотоапарата и споделяне чрез приложението Camera Connect на Canon.
pic4

pic3

Фокусирайте навсякъде на мига

Dual Pixel CMOS AF предлага разширена AF зона, както и най-бързата в света скорост на AF от 0,05 секунди за над 4779 избираеми позиции за AF, заедно с AF за слаба светлина до –5 EV.Когато е важно да разполагате с максимална дълбочина на рязкост по цялото изображение, като макро изображения, клин на фокуса може да осигури изключителна острота.

Грабващи окото портрети

В Canon EOS RP е вграден AF със следене по око. Тази технология помага да поддържате очите на обекта в много изострен фокус, когато ползвате режима за разпознаване на лица, което подсигурява кристално качество на изображенията в портретите ви. AF по очи работи с Canon EOS RP в режим за AF при единичен кадър, режим на следящ обекта AF и режим на следящ AF за видео, подсигурявайки, че неподвижните и движещите се обекти са заснети, а очите им са във фокус. AF с докосване и плъзгане улеснява смяната на позицията на фокуса.
pic4

pic3

Снимайте по нов начин

Canon EOS RP ви предлага нови начини, чрез които да се посветите на пълнокадровите предимства. Снимайте със специално разработената за целта гама от пълнокадрови обективи RF, както и широката гама от обективи EF и EF-S чрез адаптер, без да правите компромис с оптичните характеристики.

Какво включва комплектът

Корпус Canon EOS RP, Обектив Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STM, Капачка на тялото R-F-5, Ремък за шия, Зарядно устройство LC-E17E, Батерия LP-E17, Захранващ кабел, Капачка против прах RF, Защитна капачка за тялото R-F-3, Комплект с ръководства на потребителя
pic4

Характеристики
РЕЗОЛЮЦИЯ 26.2 MPx
РАЗМЕР НА МАТРИЦАТА 35.9x24mm Full Frame CMOS
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 3.0 "


Марка CANON
МОДЕЛ EOS RP+RF24-105mm IS STM
РЕЗОЛЮЦИЯ 26.2 MPx
РАЗМЕР НА МАТРИЦАТА 35.9x24mm Full Frame CMOS
ПРОЦЕСОР DIGIC 8
СЕРИЯ ОТ СНИМКИ ДО 5К/СЕК
ОБЕКТИВ RF24-105mm IS STM
ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ 4K UHD 3840 X 2160 25FPS
ФОРМАТИ НА ЗАПИС JPEG/RAW/C-RAW
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 3.0 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 7.5 см
ПОДВИЖЕН ЕКРАН ДА
ВИЗЬОР 0,39" OLED 2.36 МИЛИОНА ТОЧКИ
LIVE VIEW ДА
АВТОФОКУСНИ ТОЧКИ 4779
ISO 100-40000
WI-FI ДА
BLUETOOTH ДА
GPS ДА
NFC НЕ
ВИД КАРТА С ПАМЕТ SD/SDHC/SDXC
СИСТЕМА ЗА САМОПОЧИСТВАНЕ ДА
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion LP-E17
ТИП MIRRORLESS
МАТЕРИАЛ НА ТЯЛОТО МАГНЕЗИЕВА СПЛАВ
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 8714574665498

Най-нови продукти

Сравни ()