DSLR фотоапарат CANON EOS 6D MARK II BODY 26.2 MPx, WI-FI

DSLR фотоапарат CANON EOS 6D MARK II BODY  26.2 MPx, WI-FI

DSLR фотоапарат CANON EOS 6D MARK II BODY 26.2 MPx, WI-FI

Код: 571112
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

2 619.00 лв.

Описание

Canon EOS 6D Mark II

 

Независимо дали искате да снимате по-амбициозни проекти или се превръщате в професионалист с фотографията си, EOS 6D Mark II ви дава това, от което се нуждаете, за да направите тези вълнуващи следващи стъпки.

EOS 6DII

Малкият пълнокадров фотоапарат с голямо сърце

 

Този стандартен DSLR дизайн има предпазни уплътнения срещу прах и влага и веднага създава усещането за нещо познатo, така че ще си пасне идеално с Вашето съществуващо EOS оборудване.


26,2 МР пълнокадров сензор

Интелигентен визьор - конструкция с ярка пентапризма

Макс. ISO 40 000 - разширява се до ISO 102 400

Екран с променлив ъгъл и сензорно управление

AF от кръстовиден тип за всички 45 точки за фокусиране

Географски обозначения, докато снимате

Технология Dual Pixel CMOS AF за снимки и видео

Bluetooth®, NFC и Wi-Fi


pic1

Предимството на пълнокадровия сензор

С пълнокадровия си 26,2-мегапикселов CMOS сензор и DIGIC 7 процесор за обработка на изображенията EOS 6D Mark II е изграден от кота нула за постигане на професионални резултати.

Динамичен диапазон

Най-новият CMOS процесор на EOS 6D Mark II предоставя широк динамичен диапазон, като запазва детайлите както в ярките, така и в тъмните участъци, за да се постигне едно автентично излъчване и усещане. Широкият обсег на експозицията дава възможност за по-голямо творчество при постобработката на Вашите файлове.
pic2

pic3

Нисък шум при слаба осветеност

Изображенията, заснети при слаба осветеност, са с нисък шум и висока яснота – работете с максимална чувствителност ISO 40 000 (разширява се до ISO 102 400). CMOS сензорът на EOS 6D Mark II улавя възможно най-много светлина, а процесорът му DIGIC 7 свежда до минимум ефекта от смущенията и изкривяванията, като например цифровия шум.

Обработка на изображения от следващо ниво

Вградената корекция на изкривяванията подобрява характеристиките на оптиката чрез компенсация на фактори като дифракция, изкривяване и хроматична аберация. В резултат се получава изображение, което визуално няма равно на себе си направо от фотоапарата.
pic4

pic3

Въздействащи портрети

Пълнокадровият EOS 6D Mark II поначало осигурява по-плитка дълбочина на рязкост, отколкото фотоапарати с по-малки сензори, която го прави страхотен инструмент за създаването на професионални портрети. Изолирайте кристално ясен обект на мек фон и се опитайте да снимате с уникални обективи с широка диафрагма, като например EF 85mm f/1.2L II USM, за ефекти с много плитък фокус.

Фокусирайте с увереност дори при слаба светлина

Двойната кръстовидна точка в центъра фокусира прецизно дори на лунна светлина (-3 EV), така че да можете да разчитате на решаващата острота, когато Ви трябва най-много. Тази чувствителност също така прави възможно автоматично фокусиране (до 27 точки) с максимален отвор на диафрагмата до f/8 – това е полезно например при използване на супер телефото обективи с телеконвертори.
pic4

pic3

45-точково широкообхватно фокусиране и непрекъснато снимане при 6,5 fps

45-те AF точки от кръстовиден тип на EOS 6D Mark II са разпределени по цялата площ на визьора в широкообхватна схема и фокусират с изключителност прецизност. Запазване на движещите се обекти ясни, когато отразявате напрегнати събития или динамично действие дори при снимане с 6,5 кадъра в секунда.

Бързо фокусиране и с контрол на живо

Когато снимате в режим Live View с помощта на подвижния екран на EOS 6D Mark II, Dual Pixel CMOS AF фокусира със спираща дъха скорост и прецизност. Докоснете, за да изберете обект, който ще бъде проследен и ясно фокусиран, докато се движи в кадъра.
pic4

pic3

Вашият прозорец към света

Визьорът на EOS 6D Mark II с голяма пентапризма показва изключително ясен изглед на света, като дава възможност да изградите естествени отношения с обектите си и да снимате по-инстинктивно.

Композирайте от всякакъв ъгъл

Лесно се снима от ниско разположени ъгли или над главите на големи групи благодарение на подвижния екран на EOS 6D Mark II, който се обръща навън и се върти във всяка посока. За по-естествени портрети се опитайте да го използвате на нивото на кръста.
pic4

pic3

Създаден да работи ръка за ръка с Вашите интелигентни устройства

EOS 6D Mark II използва Bluetooth® за установяване на Wi-Fi връзка с Вашето смарт устройство за лесна настройка. Разглеждайте и избирайте изображения на екрана на устройството си, след което ги споделяйте с приятелите си. Вашето устройство може да бъде използвано и като дистанционно управление – включително контрол на живо.

Full HD видео с качество на кинофилм

Плитката дълбочина на рязкост придава излъчване, което е характерно за професионалното видео, а Dual Pixel CMOS AF регулира плавно, за да запази движещите се обекти ясни без разсейващи, резки промени на фокуса, докато вграденият 5-осов цифров стабилизатор компенсира нежеланото движение на фотоапарата. Във фотоапарата може да се създава 4K Time-Lapse видео, като се улавя движението на бавно променящи се сцени с невероятни детайли.
pic4

Характеристики
РЕЗОЛЮЦИЯ 26.2 MPx
РАЗМЕР НА МАТРИЦАТА 35,9 x 24,0 mm Full Frame CMOS
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 3.0 "


Марка CANON
МОДЕЛ EOS 6D MARK II BODY
РЕЗОЛЮЦИЯ 26.2 MPx
РАЗМЕР НА МАТРИЦАТА 35,9 x 24,0 mm Full Frame CMOS
ПРОЦЕСОР DIGIC 7
СЕРИЯ ОТ СНИМКИ ДО 6,5К/СЕК
ОБЕКТИВ НЕ
ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ FULL HD 1920 X 1080 60FPS
ФОРМАТИ НА ЗАПИС JPEG/RAW
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 3.0 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 7.7 см
ПОДВИЖЕН ЕКРАН ДА
ВИЗЬОР ОПТИЧЕН
LIVE VIEW ДА
АВТО ФОКУС ДА
АВТОФОКУСНИ ТОЧКИ 45
ISO 100-40 000
WI-FI ДА
BLUETOOTH ДА
GPS ДА
NFC ДА
ВИД КАРТА С ПАМЕТ SD/SDHC/SDXC
ПРАХОУСТОЙЧИВОСТ ДА
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ ДА
СИСТЕМА ЗА САМОПОЧИСТВАНЕ ДА
ТИП БАТЕРИЯ LP-E6N
РАЗМЕР 144,0 X 110,5 X 74,8 MM
ТЕГЛО 765 Г
ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА
EAN 4549292083903
Сравни ()