Дрон DJI PHANTOM 4 PRO+ V 2.0 20.0 MPx, ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ ДО 30 МИНУТИ, GPS, ОТДАЛЕЧАВАНЕ ДО 3.5КМ

Дрон DJI PHANTOM 4 PRO+ V 2.0 20.0 MPx, ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ ДО 30 МИНУТИ, GPS, ОТДАЛЕЧАВАНЕ ДО 3.5КМ

Код: 385024  В наличност
Безплатна доставка

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

3 899.00 лв.

dji

Камера с 1-инчова 20-мегапикселова матрица със Sony Exmor R CMOS сензор

Дронът DJI Phantom 4 Pro е снабден с 1-инчова 20-мегапикселова матрица със Sony Exmor R CMOS сензор, регулируема f/2.8 - f/11 бленда и механичен затвор, благодарение на който се елиминира изкривяването на образите при снимане на бързодвижещи се обекти, както и при снимане, когато летите с висока скорост. С квадрокоптера DJI Phantom 4 Pro можете да снимате 4K видео с 60 кадъра в секунда с H.264 компресия, 4K видео с 30 кадъра в секунда с H.265 компресия, както и да правите зашеметяващи 20MP снимки.

Избягване на препятствия в четири посоки

FlightAutonomy системата на дрона DJI Phantom 4 Pro е снабдена с два допълнителни стерео Vision сензора с висока резолюция, разположени в задната част на квадрокоптера, както и с инфрачервени сензори, вградени в лявата и дясната част на корпуса му. Тези сензори, в комбинация с вече съществуващите сензори за виждане, разположени в долната и предната част на дрона, позволяват на Phantom 4 Pro да открива препятствия в 5 посоки и да избягва заплахите в четири посоки. Сензорите за виждане, разположени в предната и задната част на дрона, могат да засичат препятствия на разстояние от 30 метра, докато обхватът на инфрачервените сензори е 7 метра.

Нова OcuSync технология за видео предаване

Дocтaнциoннoтo yпpaвлeниe нa Рhаntоm 4 Рrо+ V2.0 изпoлзвa ОсuЅуnс тexнoлoгия зa видeo пpeдaвaнe, чpeз мyлтиплeĸcиpaнe c paздeлянe пo вpeмe, зa дa изпpaти cигнaл и дa пoлyчaвa видeo в peaлнo вpeмe eднoвpeмeннo. Cъщo тaĸa, блaгoдapeниe нa ОсuЅуnс тexнoлoгиятa, Рhаntоm 4 Рrо+ V2.0 ce cвъpзвa бeзжичнo c DЈІ Gоgglеѕ RЕ, бeз ĸaбeлни oгpaничeния, зa дa ce нacлaдитe нa вълнyвaщ FРV пoлeт cъc cĸopocт дo 72 ĸм/ч в Ѕ-peжим.

Режим Draw

Използвайки изцяло новия интелигентен режим на летене – режима Draw – можете буквално да начертаете с пръст маршрута на квадрокоптера върху дисплея на Вашия смартфон или таблет, и Phantom 4 Pro ще започне автоматично да следва този маршрут, позволявайки Ви да се концентрирате върху управлението на камерата.

Режим ActiveTrack

Режимът ActiveTrack позволява на дрона DJI Phantom 4 Pro да разпознава, следва и в същото време да заснема движещи се хора, животни и превозни средства. Новото при Phantom 4 Pro е, че режимът ActiveTrack идва в три варианта: Trace, Profile и Spotlight. В режим Trace Phantom 4 Pro лети пред или след проследявания обект, като в същото време автоматично избягва препятствията по пътя си. В режим Profile Phantom 4 Pro лети успоредно на проследявания обект под избрания от Вас ъгъл, за да го заснеме перфектно в профил. В режим Spotlight Phantom 4 Pro ще държи проследявания обект постоянно в кадър, докато Вие го насочвате по желания от Вас начин.

Режим Return to Home

При активиране на режима Return to Home, дронът DJI Phantom 4 Pro може автоматично да подбере най-подходящия маршрут, за да се завърне в точката си на излитане, съобразявайки се с условията на околната среда. През цялото време Phantom 4 Pro записва своя маршрут, което му позволява да се завърне автоматично, като в същото време избягва пречките и препятствията, които е "видял" преди това. При излитане Phantom 4 Pro прави снимка на земната повърхност под себе си, която в последствие сравнява със снимките на земната повърхност при своето завръщане, за да Ви позволи да кацнете там, откъдето сте излетяли. Преди да кацне, Phantom 4 Pro сканира периметъра под себе си, за да открие най-подходящото място за кацане. При откриване на препятствия или вода квадрокоптерът ще уведоми пилота си и ще продължи да кръжи на безопасна височина.

Режим TapFly

Режимът TapFly също идва в три нови варианта - TapFly Forward, TapFly Backward и TapFly Free. Когато използвате режима TapFly Forward, можете да посочите точка на дисплея, към която Phantom 4 Pro ще започне автоматично да лети. Когато използвате режима TapFly Backward, можете да посочите точка на дисплея, спрямо която дронът ще започне да се отдалечава. И в двата случая автоматичното избягване на препятствия работи. Режимът TapFly Free пък Ви позволява с едно докосване на дисплея да определите посоката, в която квадрокоптерът ще се движи, но в същото време да запазите контрола си върху камерата. В този режим автоматичното избягване на препятствия не е активно.

Режим Gesture

Режимът Gesture Ви позволява да си направите селфи от въздуха, без да използвате дистанционното управление на дрона. Необходимо е само да дадете знак с ръце на Phantom 4 Pro и той ще стартира 3-секундно обратно отброяване, след което ще се сдобиете със селфи, за което всички ще Ви завидят.

Режим Sport

Режимът Sport Ви дава възможност да ускорите Phantom 4 Pro до невероятните 72км/ч, докато режимът Tripod прави точно обратното – ограничава скоростта на квадрокоптера до 7км/ч, за да Ви осигури оптимален контрол върху движенията на дрона при летене на закрито.

Интелигентна батерия с по-голям капацитет

Интелигентната батерия за Phantom 4 Pro е с капацитет 5870mAh и може да Ви осигури максимално полетно време от 30 минути. В приложението DJI GO можете по всяко време да проверите оставащия живот на батерията, както и оставащото полетно време. Приложението DJI GO ще Ви предупреди и когато зарядът на батерията стигне до минималното необходимо ниво за безопасното връщане на дрона в точката му на излитане.

Приложението DJI GO

Приложението DJI GO Ви позволява да сменяте полетните режими, както и да управлявате камерата на дрона (в това число ISO, блендата, скоростта на затвора, форматът, в който ще се записват изображенията и видеоклиповете и др.). С помощта на приложението DJI GO можете лесно да проверите текущите данните за полета, както и състоянието на видеопредаването. Приложението DJI GO предоставя още възможност за бърза редакция и споделяне на заснетите кадри в социалните мрежи, както и възможност за предаване на видео в реално време във Facebook и YouTube. Освен това след всеки полет маршрутът и информацията за осъществения полет се записват в DJI GO акаунта Ви, за да имате достъп до тях по всяко време.

КАМЕРА 20.0 MPx
WI-FI ДА


Марка DJI
МОДЕЛ PHANTOM 4 PRO+ V 2.0
КАМЕРА 20.0 MPx
WI-FI ДА
КОНТРОЛЕР ДА
ТИП БАТЕРИЯ LiPo 4S 5870 mAh
ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ ДО 30 МИНУТИ
СЪВМЕСТИМОСТ ANDROID/IOS
ВГРАДЕНА ПАМЕТ НЕ
ВИД КАРТА С ПАМЕТ MICRO SD ДО 128GB
ТЕГЛО 1375 гр.
ОТДАЛЕЧАВАНЕ ДО 3.5КМ
GPS ДА
ЧЕСТОТЕН ОБХВАТ 2.4/5 GHZ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОБХВАТ - СПРЯМО "CE" РЕГУЛАЦИИ
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6958265164828
  1. Технополис София Младост


Ревюта: 0

Рейтинг: 1 2 3 4 5Последни коментари


Добавете коментар

За нас е важно вашето мнение или препоръка. Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил или се регистрирайтеСайтът използва "бисквитки" | Приемам