Яйцеварка WMF 0415220011 KIMIS 1-EGG

Яйцеварка WMF 0415220011 KIMIS 1-EGG

Код: 841019
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

65.99 лв.

Описание
ery

Тази малка, но отлична яйцеварка с интегрирана поставка за яйца, направена от Cromargan®, е идеалният подарък за малки домакинства. Толкова практична и красива, че бихте искали да я запазите за себе си. Яйцеварката за 1 яйце пести място, енергия и прави само едно - сварява перфектно яйцето за Вашата закуска. Бързо и лесно изберете желаната степен на твърдост от рохко до твърдо и размера на яйцето от S до XL и звуков сигнал ще Ви извести, когато е готово. И за да не губите ценно място, можете да съхранявате поставката за яйце в тялото на уреда.

WMF представя първото поколение WMF KÜCHEN MINis. Серията за закуска WMF KÜCHENminis, изработена от неръждаема стомана Cromargan® , състояща се от филтърна машина за кафе AromaOne с функция за 1 чаша, чайник от 0,8 литра, тостер за 1 филия хляб, яйцеварка за 2 яйца и 0,8 л. компактен миксер, е създадена с оглед на значителното пестене на място, намаляване на използването на ценни ресурси и пестене на енергия.
bvcd
xei

  • Автоматичен звуков сигнал при достигане на избраната твърдост
  • Изключително компактна, тъй като поставката за яйце и мерителната чашка могат да се съхраняват вътре в уреда.
  • Настройка на твърдостта на сваряване на яйцето - от рохко до твърдо сварено, за размери на яйцето от S-XL
  • Тяло, изработено от висококачествена, матова Cromargan® стомана и капак, изработена от титан
  • Бутон за включване / изключване с LED пръстен и защита от прегряване
Характеристики


Марка WMF
МОДЕЛ 0415220011 KIMIS 1-EGG
ЦВЯТ СИВ
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ЗА ЯЙЦА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 4211129131001
Сравни ()