Екшън камера DJI OSMO ACTION 12.0 MPx, WI-FI

Екшън камера DJI OSMO ACTION 12.0 MPx, WI-FI

Код: 385015  В наличност
Безплатна доставка

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

469.99 лв.

Изживейте моментаНезависимо дали искате да заснемете света около Вас или сте звездата в центъра на събитието, двата LCD екрана на Osmo Action Ви позволяват да заснемете всичко това само с натискане на един бутон. Яркият преден екран Ви дава възможност да направите селфи видео без усилие или настройки на камерата, докато задният екран осигурява кристално чист образ. Тази издръжлива, многофункционална екшън камера е оборудвана с най-модерните технологии, за да можете да се притеснявате по-малко за нея и да имате повече време за заснемане.

 

RockSteady Стабилизация - създадена за движение

Години наред след предоставяне на съвременна и надеждна технология за стабилизиране по целия свят за кинематографите, DJI направи още една крачка напред. RockSteady комбинира електронната стабилизация на изображението (EIS) със сложни алгоритми, които осигуряват плавно движение във всеки кадър, независимо от вашите движения.

HDR видео - повече динамични детайли

Увеличете динамичния обхвата на Вашите кадри, докато записвате HDR видео. Този режим на снимане осигурява естествен преход между светли и тъмни области, улавяйки богати детайли, които често се губят в среди с неблагоприятно осветление.

Направете най-добрия си кадър

Osmo Action предлага висококачествено заснемане с 4К@60fps и 100Mbps битрейт. Това гарантира, че кадрите Ви винаги ще съответстват с интензивността на момента, като същевременно се запазват изключителни детайли.

Творчески режими на снимане

Различните функции за снимане Ви позволяват перфектно да улавяте всеки момент на движение.
  • 8x Slow Motion - Заснемете всеки епичен ход с ясни детайли, като използвате 8x по-забавено движение с резолюция 1080p и 240 кадъра в секунда.
  • Персонализирани настройки на експозицията - Заснемете нощното звездно небе с ръчни или полуавтоматични настройки, които позволяват до 120 секунди експозиция.
  • Timelapse - Кондензирайте времето и движенията със зашеметяващи и лесни за постигане резултати.
  • Режим Time Shooting - Настройте запис на RAW изображения, които са идеални за пост обработка и допълнителен контрол.

Животът не спира, недейте и Вие

 

Action OS е изключително бърза интерактивна система, която комбинира ефективен и опростен потребителски интерфейс с три лесно достъпни бутона, за да осигури бърза и гъвкава работа. Включването, записването и настройките могат да се извършат само за едно примигване на окото.


Ръчен режим

За повишена ефективност и опростена употреба , ръчният режим Ви позволява да съхранявате, подреждате и избирате често употребявани режими на снимане и настройки на експозицията.

QS бутон

Бутонът за бързо превключване (Quick Switch) осигурява лесен и бърз достъп до режимите и настройките. Той има няколко възможности, включително и опции, които Ви позволяват да преминавате от преден към заден екран и обратно, да променяте режими и избирате ръчни настройки.

Моментни снимки (SnapShot)

Със SnapShot никога няма да пропуснете важните мигове. Просто натиснете бутона Shutter, за да активирате камерата и стартирате записването за по-малко от две секунди. Натискането на бутона Shutter, когато камерата е в спящ режим или е изключена се активира в предварително зададен режим на снимане.

Гласов контрол

Камерата позволява пет гласови команди, които предоставят важни функции като запис, заснемане и изключване на устройството, без усилия от Ваша страна.

Водоустойчива камера

Osmo Action разполага с хидрофобно покритие на задния сензорен екран и може безпроблемно да бъде потопен до 11 метра под вода. Osmo Action е Вашият перфектен подводен спътник.

Трислойна защита

Обективът разполага с три асферични лещи, които ефективно намаляват отблясъците и изкривяванията, осигурявайки кристално ясен образ дори при пряка слънчева светлина. Защитното покритие срещу пръстови отпечатъци върху капачката на филтъра за обектива отблъсква масло, вода, мръсотия и други дребни частици и позволява заснемане, дори при трудни условия на терена.

Устойчив на ниски температури & Ефективна охладителна система

  • Специализираните батерии на Osmo Action се представят изключително добре, дори при ниски температури от -10°C.
  • Благодарение ефективността на внимателно проектираната система за пренос на топлинна енергия, загряването на камерата при работа е понижено с 16%. Това прави възможно заснемането на дълги видеа, без да е необходимо да се тревожите от прегряване.

РЕЗОЛЮЦИЯ 12.0 MPx
WI-FI ДА
GPS НЕ


Марка DJI
МОДЕЛ OSMO ACTION
ЪГЪЛ НА ЗАСНЕМАНЕ 145
РЕЗОЛЮЦИЯ 12.0 MPx
РЕЖИМ ФОТОАПАРАТ ДА
РЕЗОЛЮЦИЯ СНИМКИ 4000x3000 px
СТАБИЛИЗАЦИЯ ДА
LCD ДИСПЛЕЙ ДА
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 2.2 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 5.7 см
WI-FI ДА
GPS НЕ
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ ДА
ТИП МЕМОРИ КАРТА MICRO SD
ВГРАДЕНА ПАМЕТ НЕ
ТЕГЛО 124 ГР
РАЗМЕРИ (В, Ш, Д) 65x42x35 mm
БАТЕРИЯ 1300 MAH
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6958265186899

Подобни продукти

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам