Моля, изберете
070012340
Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам
Код: 308747

Smart home REVOGI СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНО

Цена:

3990 лв.

Доставка:

399 лв.

Описание

Поддържайте оптимална температура и влажност на въздуха

Смарт сензорът за температура и влажност на Revogi е Smarthome модул, който можете да използвате свързан към Smarthome централата Revogi Smart Sense. Устройството е снабдено с прецизни сензори – хигорметър и термометър, които отчитат в реално време относителната влажност и температурата на въздуха на стаята, в която е поставено. Освен, че ще можете да следите тези показатели, събираната от сензора информация може да се използва, за да автоматизирате процесите вкъщи. Използвайте смарт апликацията RevogiHome, за да създаде свой собствен сценарий.
 • Smarthome решението на Revogi е изключително леснo и интуитивнo за програмиране и използване. Всички компоненти могат да се програмират на принципа: Ако – Направи (If – Do).
revogi

revogi

Възможен сценарий за програмиране

Казус: Използвате овлажнител за въздух, за да подобрите прекалено сухия въздух във Вашето жилище. Искате процесът да е автоматизиран, а не да се налага постоянно да проверявате влажността, за да прецените дали да включите или изключите овлажнителя за въдух.
 • Смарт решение: Поставете сензор за температура и влажност на въздуха Revogi в стаята с овлажнителя. По този начин ще имате постоянен мониторинг на температурата и относителната влажност на въздуха в стаята. Включете овлажнителя към смарт контакт Revogi Power Plug. През интуитивната апликация RevogiHome нагласете минимална/максимална граница на влажност на въздуха, при достигането на които смарт контактът ще се включва/изключва. Вашият овлажнител вече работи, само когато е необходимо.

Характеристики
Марка REVOGI
МОДЕЛ СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНО
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6922572580909
Наличност по магазин
 1. Технополис Благоевград
 2. Технополис Бургас 1
 3. Технополис Варна 1
 4. Технополис Кърджали
 5. Технополис Пазарджик
 6. Технополис Плевен
 7. Технополис Пловдив
 8. Технополис Русе
 9. Технополис София Люлин
 10. Технополис София МОЛ Paradise
 11. Технополис София МОЛ The Mall
 12. Технополис София МОЛ Сердика
 13. Технополис София Младост
 14. Технополис Стара Загора


Документация
Няма намерени документи за този продукт
Ревюта0
Рейтинг
Коментари
Зареди Всички коментари
Добавете коментар
За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте
© Технополис. Всички права запазени. Уеб дизайн StudioX