Smart home REVOGI КОМПЛЕКТ SMART SENSE STARTER K

Smart home REVOGI КОМПЛЕКТ SMART SENSE STARTER K

Код: 308740  Продуктът не е в наличност
Безплатна доставка
 

Revogi Smart Sense Starter Kit превръща обикновения дом в Smarthome

Следете какво се случва във Вашия дом навсякъде и по всяко време, получавайте известия и контролирайте Вашите ел. уреди от разстояние. Стартовият Smarthome комплект на Revogi включва пет компонента – смарт централа, сензор за движение, смарт звънец за врата, сензор за прозорец/врата, сензор за дим. Събраните от сензорите данни се предават към смарт централата безжично. Централата се свързва към домашната WiFi мрежа, а чрез интуитивни приложения за iOS и Android имате достъп до обобщената информация, събрана от смарт сензорите, през екрана на Вашия смартфон или таблет. Към централата могат да се добавят и други модули от Smarthome серията на Revogi, за да създадете цялостно Smarthome решение, което отговаря на Вашите индивидуални потребности.
revogi

revogi

Сърцето на Вашия умен дом - Revogi Smart Sense Hub - Smarthome централата, която управлява всичко

Главният компонент от комплекта е Revogi Smart Sense Hub. Освен, че събира данни и управлява всички свързани към нея сензори, смарт централата следи и изпраща данни към Вашия смартфон, таблет или компютър за температура на околната среда, влажност, атмосферно налягане, ниво на светлина и наличие на звуци.Вградената в Smart Sense Hub LED лампа може да се активира автоматично при отчитане на движение от вградения сензор или от допълнителния сензор включен в комплекта.

Кой е любимият Ви цвят?

Приятните пастелни цветове на вградената в Smart Sense Hub LED лампата ще създадат допълнителен уют във Вашия дом.
revogi

revogi

Сензор, отчитащ отварянето на прозорец или врата

Инсталирайте сензора на врата или прозорец по избор и ще получавате нотификации при всяко отваряне. Можете да нагласите автоматично активиране на безжичен контакт Revogi Smart Power Plug (предлага се отделно) при задействане на сензора.

Сензори

  • Събраната от сензора за движение информация може да се ползва по няколко начина. Можете да получавате нотификации при всяко засечено от сензора движение. Можете да нагласите вградената в централата LED лампа да се активира автоматично при засичане на движение от сензора. Всеки добавен към системата Revogi Smart Power Plug (предлага се отделно) също може да се активира автоматично при засичане на движение от датчика.
  • С прецизният сензор за дим на Revogi домът Ви е защитен от пожар. При активиране на сензора освен, че ще получите мигновена нотификация, всички свързани към Smart Sense Hub безжични контакти автоматично ще бъдат изключени, за да се елиминира възникването на допълнителен риск от пожар. 
  • Включеният в комплекта звънец може да се използва като стандартен звънец за врата, който ще Ви изпраща нотификации при натискане. Устройството може да се използва и като контролер за включване/изключване на свързан към системата безжичен смарт контакт Revogi Smart Power Plug (предлага се отделно).
revogi

revogi

Всички данни на един клик разстояние. Всичко работи според Вашия сценарий

  • Събраната от всички сензори информация се обобщава и се визуализира по достъпен начин в смарт приложението на Revogi. Когато разполагате с толкова много информация за заобикалящата Ви среда, ще можете да направите необходимите промени, за да я подобрите. 
  • С Revogi е лесно да автоматизирате процесите вкъщи. Използвайте смарт апликацията Revogi Home App, за да настроите системата Smart Sense да работи според индивидуалните потребности.
Марка REVOGI
МОДЕЛ КОМПЛЕКТ SMART SENSE STARTER K
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6922572580695

Ревюта: 0

Рейтинг: 1 2 3 4 5Последни коментари


Добавете коментар

За нас е важно вашето мнение или препоръка. Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил или се регистрирайтеСайтът използва "бисквитки" | Приемам