Smart home REVOGI СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНО

Smart home REVOGI СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНО

Код: 308747  Продуктът е изчерпан онлайн
Доставка: 3.99 лв.
Цена:

2490 лв.

Поддържайте оптимална температура и влажност на въздуха

Смарт сензорът за температура и влажност на Revogi е Smarthome модул, който можете да използвате свързан към Smarthome централата Revogi Smart Sense. Устройството е снабдено с прецизни сензори – хигорметър и термометър, които отчитат в реално време относителната влажност и температурата на въздуха на стаята, в която е поставено. Освен, че ще можете да следите тези показатели, събираната от сензора информация може да се използва, за да автоматизирате процесите вкъщи. Използвайте смарт апликацията RevogiHome, за да създаде свой собствен сценарий.
  • Smarthome решението на Revogi е изключително леснo и интуитивнo за програмиране и използване. Всички компоненти могат да се програмират на принципа: Ако – Направи (If – Do).
revogi

revogi

Възможен сценарий за програмиране

Казус: Използвате овлажнител за въздух, за да подобрите прекалено сухия въздух във Вашето жилище. Искате процесът да е автоматизиран, а не да се налага постоянно да проверявате влажността, за да прецените дали да включите или изключите овлажнителя за въдух.
  • Смарт решение: Поставете сензор за температура и влажност на въздуха Revogi в стаята с овлажнителя. По този начин ще имате постоянен мониторинг на температурата и относителната влажност на въздуха в стаята. Включете овлажнителя към смарт контакт Revogi Power Plug. През интуитивната апликация RevogiHome нагласете минимална/максимална граница на влажност на въздуха, при достигането на които смарт контактът ще се включва/изключва. Вашият овлажнител вече работи, само когато е необходимо.Марка REVOGI
МОДЕЛ СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНО
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6922572580909
  1. Технополис София Младост


Ревюта: 0

Рейтинг: 1 2 3 4 5Последни коментари


Добавете коментар

За нас е важно вашето мнение или препоръка. Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил или се регистрирайтеСайтът използва "бисквитки" | Приемам