СМАРТ КОНТАКТ TP-LINK HS110

СМАРТ КОНТАКТ TP-LINK HS110

СМАРТ КОНТАКТ TP-LINK HS110

Код: 565866 
Продуктът не е в наличност
 
Описание

Wi-Fi интелигентен контакт със следене на енергията

  • Отдалечен достъп – Управлявайте устройствата свързани към интелигентния контакт отвсякъде, където имате интернет, с приложението Kasa на вашия смартфон.
  • График – съставете график на интелигентния контакт автоматично да включва и изключва уредите към него според нуждите - например осветлението да се включва по здрач и да се изключва след изгрев.
  • Следене на енергията – анализирайте потреблението на дадено устройство в реално време и за конкретен период.
  • Режим "Далече" – Включва и изключва вашите устройства по различно време, за да създаде впечатление, че у дома ви има хора.

Интелигентно управление за Умния дом


Wi-Fi интелигентен контакт със следене на енергията


Лесно управление

 

Интелигентните контакти се настройват лесно и помагат още по-лесно да управлявате електрическите и електронните устройства в дома от всяка точка на света само с докосване на вашия смартфон.


Вие сте си винаги у дома

 

Отблъснете хората с лоши намерения като пускате и спирате осветлението в дома си по график, за да изглежда, че сте си у вас, когато всъщност сте далече.


Не се отделяйте от любимите

 

С едно докосване на смартфона можете лесно да изключите осветлението и други устройства в гостната без да ставате от леглото, или удобно настройте осветлението да изгасва в полунощ.


Модерен,елегантен, семпъл

Вдъхновен от съвременната практичност, дизайнът на интелигентния контакт е едновременно семпъл и елегантен, за да се вписва безпроблемно в съществуващия интериор.
  • Размери - 100.3 x 66.3 x 77 mm
  • Тегло - 131.8 g

Пестете пари

 

Можете ефикасно да пестите енергия и средства, докато използвате интелигентните контакти за управление на вашите отоплителни уреди или вентилатори. Интелигентният контакт следи консумацията на енергия на вашето устройство и може да ви предостави седмични и месечни отчети.


Никога не оставяйте неща включени

 

Интелигентните контакти осигуряват вашето спокойствие с функцията таймер с обратно броене, който автоматично изключва различни домакински уреди (например ютия или маша за коси), ако сте поставили преди това за тях ограничение по време.


Характеристики


Марка TP-LINK
МОДЕЛ HS110
ТИП СМАРТ КОНТАКТ
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
EAN 6935364094270
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам