Smart home REVOGI КОНТАКТ SMART POWER PLUG

Smart home REVOGI КОНТАКТ SMART POWER PLUG

Код: 308742  В наличност
Безплатна доставка
Цена:

59.90 лв.

Revogi Smart Power Plug превръща всеки домашен уред в смарт устройство

Искате ли да контролирате всички ел. уреди дистанционно, да задавате кога даден уред да се включва или изключва, да знаете точната консумация на ел. енергия? С Revogi Smart Power Plug всичко това е възможно. Включете компактното смарт устройство към ел. мрежа и след това към някой от домашните уреди. Свалете безплатното приложение за iOS или Android и след кратка интуитивна инсталация Revogi Smart Power Plug е конфигуриран и готов за работа. Веднъж свързан към домашната WiFi мрежа, Revogi Smart Power Plug може да бъде управляван от смартфон, таблет и дори от компютър. При това можете да контролирате устройството от разстояние. Благодарение на Cloud технологията можете да управлявате Revogi Smart Power Plug от всяка точка на света с достъп до интернет.
revogi

revogi

Управлявайте домашните ел. уреди дистанционно и следете консумацията им в реално време

Включвайте и изключвайте всеки уред , свързан към Revogi Smart Power Plug, през смарт апликацията на Вашия телефон, таблет или през уеб браузъра на Вашия компютър. Следете консумацията на ел. енергия в реално време. Можете да зададете дори цена на ел. енергия, спрямо която ще виждате и реалните разходи, които генерират Вашите уреди. От смарт приложението ще получавате и подробни графики за консумацията на ел. енергия по дни. Цялата тази информация обобщена и достъпно поднесена ще Ви помогне да спестите.

 • Използвайте Revogi Smart Power Plug, за да контролирате времето, което Вашето дете прекарва пред телевизора. Нагласете времеви интервал след който телевизорът ще се изключи.
 • Задайте график на включване и изключване на Вашите уреди. Спестете си времето което губите за приготвяне на кафе сутрин като нагласите час за автоматично включване на кафемашината.
 • Използвайте специално създадената функция против крадци. Задайте график за включване на осветлението или телевизора в определени часове и дни. Revogi Smart Power Plug е безопасен за Вашите уреди, благодарение на вградените защити от пренапрежение и късо-съединение.
revogiМарка REVOGI
МОДЕЛ КОНТАКТ SMART POWER PLUG
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6922572500297
 1. Технополис Благоевград
 2. Технополис Бургас 1
 3. Технополис Бургас 2
 4. Технополис Варна 1
 5. Технополис Варна 2
 6. Технополис Велико Търново
 7. Технополис Добрич
 8. Технополис Кърджали
 9. Технополис Пазарджик
 10. Технополис Перник
 11. Технополис Плевен
 12. Технополис Пловдив
 13. Технополис Разград
 14. Технополис Русе
 15. Технополис София Люлин
 16. Технополис София МОЛ Paradise
 17. Технополис София МОЛ The Mall
 18. Технополис София МОЛ Сердика
 19. Технополис София Младост
 20. Технополис Стара Загора
 21. Технополис Шумен


Ревюта: 1

Рейтинг: 1 2 3 4 5Последни коментари

Добър смарт контакт

Александър

1 2 3 4 5

Работи отлично и измерва консумация за разлика от по-евтините модели.Добавете коментар

За нас е важно вашето мнение или препоръка. Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил или се регистрирайтеСайтът използва "бисквитки" | Приемам