Уважаеми клиенти, във връзка с въведеното извънредно положение в страната, наложено от разпространението на COVID-19, хипермаркети Технополис работят при засилени санитарно-хигиенни условия. Научете повече тук

Smart home REVOGI КОНТАКТ SMART POWER PLUG

Smart home REVOGI КОНТАКТ SMART POWER PLUG

Код: 308742  В наличност
Безплатна доставка
Цена:

59.90 лв.

Revogi Smart Power Plug превръща всеки домашен уред в смарт устройство

Искате ли да контролирате всички ел. уреди дистанционно, да задавате кога даден уред да се включва или изключва, да знаете точната консумация на ел. енергия? С Revogi Smart Power Plug всичко това е възможно. Включете компактното смарт устройство към ел. мрежа и след това към някой от домашните уреди. Свалете безплатното приложение за iOS или Android и след кратка интуитивна инсталация Revogi Smart Power Plug е конфигуриран и готов за работа. Веднъж свързан към домашната WiFi мрежа, Revogi Smart Power Plug може да бъде управляван от смартфон, таблет и дори от компютър. При това можете да контролирате устройството от разстояние. Благодарение на Cloud технологията можете да управлявате Revogi Smart Power Plug от всяка точка на света с достъп до интернет.
revogi

revogi

Управлявайте домашните ел. уреди дистанционно и следете консумацията им в реално време

Включвайте и изключвайте всеки уред , свързан към Revogi Smart Power Plug, през смарт апликацията на Вашия телефон, таблет или през уеб браузъра на Вашия компютър. Следете консумацията на ел. енергия в реално време. Можете да зададете дори цена на ел. енергия, спрямо която ще виждате и реалните разходи, които генерират Вашите уреди. От смарт приложението ще получавате и подробни графики за консумацията на ел. енергия по дни. Цялата тази информация обобщена и достъпно поднесена ще Ви помогне да спестите.

 • Използвайте Revogi Smart Power Plug, за да контролирате времето, което Вашето дете прекарва пред телевизора. Нагласете времеви интервал след който телевизорът ще се изключи.
 • Задайте график на включване и изключване на Вашите уреди. Спестете си времето което губите за приготвяне на кафе сутрин като нагласите час за автоматично включване на кафемашината.
 • Използвайте специално създадената функция против крадци. Задайте график за включване на осветлението или телевизора в определени часове и дни. Revogi Smart Power Plug е безопасен за Вашите уреди, благодарение на вградените защити от пренапрежение и късо-съединение.
revogiМарка REVOGI
МОДЕЛ КОНТАКТ SMART POWER PLUG
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 6922572500297
 1. Технополис Благоевград
 2. Технополис Бургас 1
 3. Технополис Бургас 2
 4. Технополис Варна 1
 5. Технополис Пазарджик
 6. Технополис Перник
 7. Технополис Плевен
 8. Технополис Пловдив
 9. Технополис Русе
 10. Технополис София Люлин
 11. Технополис София Младост
 12. Технополис София Надежда
 13. Технополис Шумен


Ревюта: 1

Рейтинг: 1 2 3 4 5Последни коментари

Добър смарт контакт

Александър

1 2 3 4 5

Работи отлично и измерва консумация за разлика от по-евтините модели.

03-07-2018


Добавете коментар

За нас е важно вашето мнение или препоръка. Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил или се регистрирайтеНай-нови продукти

Ново

Smart home ACME SH3305

89.90 лв.

Сайтът използва "бисквитки" | Приемам