Smart home TP-LINK КОНТАКТ HS110

Smart home TP-LINK КОНТАКТ HS110

Код: 565866  В наличност
Доставка: 3.99 лв.
Цена:

49.00 лв.

Wi-Fi интелигентен контакт със следене на енергията

 • Отдалечен достъп – Управлявайте устройствата свързани към интелигентния контакт отвсякъде, където имате интернет, с приложението Kasa на вашия смартфон.
 • График – съставете график на интелигентния контакт автоматично да включва и изключва уредите към него според нуждите - например осветлението да се включва по здрач и да се изключва след изгрев.
 • Следене на енергията – анализирайте потреблението на дадено устройство в реално време и за конкретен период.
 • Режим "Далече" – Включва и изключва вашите устройства по различно време, за да създаде впечатление, че у дома ви има хора.

Интелигентно управление за Умния дом


Wi-Fi интелигентен контакт със следене на енергията


Лесно управление

 

Интелигентните контакти се настройват лесно и помагат още по-лесно да управлявате електрическите и електронните устройства в дома от всяка точка на света само с докосване на вашия смартфон.


Вие сте си винаги у дома

 

Отблъснете хората с лоши намерения като пускате и спирате осветлението в дома си по график, за да изглежда, че сте си у вас, когато всъщност сте далече.


Не се отделяйте от любимите

 

С едно докосване на смартфона можете лесно да изключите осветлението и други устройства в гостната без да ставате от леглото, или удобно настройте осветлението да изгасва в полунощ.


Модерен,елегантен, семпъл

Вдъхновен от съвременната практичност, дизайнът на интелигентния контакт е едновременно семпъл и елегантен, за да се вписва безпроблемно в съществуващия интериор.
 • Размери - 100.3 x 66.3 x 77 mm
 • Тегло - 131.8 g

Пестете пари

 

Можете ефикасно да пестите енергия и средства, докато използвате интелигентните контакти за управление на вашите отоплителни уреди или вентилатори. Интелигентният контакт следи консумацията на енергия на вашето устройство и може да ви предостави седмични и месечни отчети.


Никога не оставяйте неща включени

 

Интелигентните контакти осигуряват вашето спокойствие с функцията таймер с обратно броене, който автоматично изключва различни домакински уреди (например ютия или маша за коси), ако сте поставили преди това за тях ограничение по време.
Марка TP-LINK
МОДЕЛ КОНТАКТ HS110
ГАРАНЦИЯ 36 МЕСЕЦА
EAN 6935364094270
 1. Технополис Благоевград
 2. Технополис Варна 2
 3. Технополис Видин
 4. Технополис Добрич
 5. Технополис Кърджали
 6. Технополис Пазарджик
 7. Технополис Разград
 8. Технополис Русе
 9. Технополис Силистра
 10. Технополис София Надежда
 11. Технополис Хасково
 12. Технополис Шумен


Ревюта: 0

Рейтинг: 1 2 3 4 5Последни коментари


Добавете коментар

За нас е важно вашето мнение или препоръка. Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил или се регистрирайтеСайтът използва "бисквитки" | Приемам