Кафемашина WACACO MINIPRESSO GR 8 bar, ЧЕРЕН

Кафемашина WACACO MINIPRESSO GR  8 bar, ЧЕРЕН

Кафемашина WACACO MINIPRESSO GR 8 bar, ЧЕРЕН

Код: 820060
Продуктът е изчерпан онлайн
Рейтинг:
1 2 3 4 5
Цена:

129.99 лв.

Описание
aDFADGDFH

Кафемашина WACACO MINIPRESSO

Лекотата на използване на Minipresso се дължи на иновативния му дизайн. С помощта на полу-автоматичното бутало, малки количества вода се впръскват в адаптера за мляно кафе. След няколко натискания се постига оптимално налягане за екстракция и се извлича перфектно еспресо. Wacaco® Minipresso GR е вашият най-добър избор, за да се насладите на автентично еспресо у дома, в офиса или в движение.

Компактно и лесно за пренасяне

Независимо дали заминавате за няколко часа или няколко седмици, обемът и теглото са основните фактори при избора на вашето туристическо оборудване. Minipresso е проектиран да бъде най-малката, най-леката и многофункционална ръчна еспресо машина.
SFFDHGDFH
Sgfsdfhdfhg

Мощност и иновация

Лесната употреба на Minipresso се дължи на иновативния му дизайн. С помощта на полуавтоматичното бутало се впръскват малки количества вода в адаптера за кафе. След няколко натискания се постига оптималното екстракционно налягане и се извлича богато и плътно еспресо.

Лесно за използване

Освен че е естетически красиво със своя модерен дизайн, Minipresso съдържа гениално ядро и полуавтоматично бутало. Отключете го от позицията му за носене и го натиснете, за да контролирате количеството на извлеченото кафе.
sfgdsghdfh
sgdfhjgfj

Удобно и практично

Minipresso НЕ изисква сгъстен въздух, N2O капсули или електричество за своята работа. Ръчно управлявано, вие можете свободно да приготвяте любимите си кафе напитки. Предлагат се резервоари за вода с различен капацитет, така че можете да се насладите на множество видове еспресо, вариращи от ристрето до кафе-лунго.

Tехнически характеристики

  • Размери — 17,5 x 7 x 6 сm
  • Тегло — 360 g
  • Капацитет за вода — 70 ml
  • Средно налягане — 8 бара
rhyttrjtrjy
Характеристики
НАЛЯГАНЕ НА ПОМПАТА 8 bar


Марка WACACO
МОДЕЛ MINIPRESSO GR
ТИП Еспресо
НАЛЯГАНЕ НА ПОМПАТА 8 bar
РАЗМЕРИ (В, Ш, Д) 17,5x7x6 СМ
КОРПУС ПЛАСТМАСА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 4897066230016
Купувани заедно

Най-нови продукти

Кафемашина MUHLER MCM-1583
Ново

Кафемашина MUHLER MCM-1583

99.00 лв.Онлайн цена

139.99 лв.Цена в магазин

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам