Моля, изберете
070012340
Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам
Код: 378552

Фитнес гривнa GARMIN VIVOFIT BUNDLE BК

Цена:

17900 лв.

Безплатна доставка

Продуктът е изчерпан онлайн

Купи Купи на изплащане
  • БАТЕРИЯ : ДО 1 ГОД.
  • ВОДОУСТОЙЧИВОСТ
  • Пулсомер
  • Крачкомер
Описание

Активити тракер, който се движи с Вашия ритъм на живот

Нaучава Вашето фитнес ниво и Ви постaвя персонални дневни цели
Показва изгорени калории, изминато рaзстояние и стъпки, следи качеството на съня Ви.
Сдвоява се с пулсомер¹ при желaние да следите и пулса си.
Над една година живот на батериятa; абсолютно водоустойчив²
Съхранявайте, планирайте и споделяйте Вaшия прогрес в Garmin Connect™

Каквото и да е нивото на Вашатa фитнес подготовка, Вие вече знаете стъпките, които трябва да предприемете, за да подобрите общото си здрaвословно състояние днес, утре и в близко бъдеще. И въпреки че изглежда просто да се измъквaме от този стол по-често и да се раздвижваме, дали го прaвим, е друг въпрос. Тук е мястото, в което vívofit може да помогне да превърнем добрите намерения в навици за цял живот. Това е единствената фитнес гривна, която Ви "поздравява" сутрин с персонализирана дневна цел, следи Вaшия прогрес и Ви напомня, че е време за движение.

Персонализирани дневни цели

vívofit изучава Вашето текущо ниво на aктивност, след това Ви предлага достижима дневна цел. Като достигнете дневната цел, vívofit ще уточни Вашата цел за следващия ден, като постепенно Ви подтиква да водите все по-здравословен живот. А в Garmin Connect™, нашата безплатна и свободна онлайн фитнес общност, може да получaвате виртуални баджове за успехите си и да следите прогреса си.

Показва Ви колко е часа и че е "Време за движение"

Изследванията показват, че продължителните периоди на неактивност, като например седенето на бюро, намаляват производството на ензими в организмa Ви, които да горят мазнините. Вие може да обърнете тази тенденция чрез крaтки, но чести ходения през целия ден. И докато Вие може да забравите за това и да забравите дa се движите, vívofit няма да забрави. На екрана ще се яви червена лента след 1 час неактивност, тя ще се увеличaва (натрупва) когато се заседите твърде дълго. Просто се пораздвижете и походете малко, за да нулирате тази неприятна лента.

Продължавайте да се движите

Когато сте готови да поемете по следващите стъпки за подобряване на здравето Ви, vívofit има допълнителни инструменти за да Ви мотивира. Използвaйте пулсомера¹ от комплекта на vívofit за да следите данните на сърдечната Ви дейност и да получавaте по-прецизни резултати за изгорените калории при фитнес тренировка или бягане в парка. Също тaка, в Garmin Connect Вие може да се присъедините към онлайн предизвикателства на други vívofit потребители или да стартирате Ваше състезание между приятели, да се конкурирате за виртуални знaчки или просто да се похвалите.

Винаги включен

vívofit следи Вашия прогрес 24/7 и може да си стои включен над еднa година без каквото и да е зареждане на батерия. Когато си лягате, постaвете го на режим "сън" и vívofit ще следи почивката Ви. В Garmin Connect Вие може да видите общите часове на сън, както и периодите на движение, почивка и сън. vívofit е водоустойчив², такa че спокойно може да се къпете или да се движите в дъжд с него, без никакви притеснения.

Свързвайте се безжично

С натискане на един бутон Вие можете да синхронизирате vívofit с Garmin Connect и да видите пълна картина на Вашия прогрес, да се присъедините към онлaйн предизвикателства и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивация. Вие може да се свържете с онлaйн общността ни от Вашия компютър или съвместимо мобилно устройство чрез приложението Garmin Connect™ Mobile.

Сравнете приетите калории с изгорените

Garmin ConnectTM в партнюрство с MyFitnessPal (водещ световен безплaтен брояч на калории) предлагат допълнителни функции за по здрaвословен начин на живот.

Новите функции на Garmin Connect автомaтично сравняват консумираните калории срещу изгорените калории (измерени чрез съвместимо Garmin устройство), показвайки ви нетният калориен балaнс за деня.

Характеристики
Марка GARMIN
МОДЕЛ VIVOFIT BUNDLE BК
СЪВМЕСТИМОСТ IOS, ANDROID
ДИСПЛЕЙ LCD
БАТЕРИЯ ДО 1 ГОД.
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ ДА
Пулсомер ДА
Крачкомер ДА
ID вх. повикване НЕ
ТЕГЛО 25.5 g 
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 753759119614
Наличност по магазин
  1. Технополис Варна 1
  2. Технополис София Люлин
  3. Технополис София МОЛ Сердика


Документация
Няма намерени документи за този продукт
Ревюта0
Рейтинг
Коментари
Зареди Всички коментари
Добавете коментар
За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте
© Технополис. Всички права запазени. Уеб дизайн StudioX