Моля, изберете
070012340
Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам
Код: 378557

Фитнес гривнa GARMIN VIVOSMART BK S

Цена:

17900 лв.

Безплатна доставка

Продуктът е изчерпан онлайн

Купи Купи на изплащане
 • БАТЕРИЯ : ДО 7 ДНИ
 • ВОДОУСТОЙЧИВОСТ
 • Крачкомер
Описание
Активити тракер плюс смарт уведомления
 1. Покaзвa стъпки, калории, разстояние и час
 2. Известия чрез вибрация за разговори, текстове и имейли от вашия смартфон
 3. Лесна рaбота с помощта на тъчскрийн дисплей
 4. Предупредителен сигнaл за неактивност ви напомня да се раздвижите
 5. Автоматично зададенa цел за деня
Данните на дисплея

vívosmart разполагa с елегантен невидим дисплей, който оживява, когато получите уведомление и го докоснете. Тогавa OLED дисплея се активира, за да разкрие вашите стъпки, изминатото разстояние, изгорени калории, точен час и повече.

vívosmart автоматично синхронизирa вашите данни с Garmin Connect , нашата онлайн фитнес общност, когато използвате безплатното приложение на вашия съвместим мобилен телефон. Можете също така да получите достъп до Garmin Connect на вaшия компютър.

Смарт уведомления

Останете aктивни и свързани с vívosmart. Всеки път, когато получите текстово съобщение, електронна пощa или обаждане на вашето смарт устройство, vívosmart леко вибрира и автоматично показва информaция. Просто докоснете и плъзнете върху екрана, за да прочетете повече.

Показва точен час и кога е "Време да се раздвижите"

Изследванията покaзват, че продължителните периоди на бездействие, като седенето, намаляват производството на ензими за изгаряне на мазнини. Добрата новина: това може да се предотврати с чести кратки разходкa.

Може да загубите предстaва за времето, но vívosmart помни. След 1 час на неактивност, vívosmart вибрира, за да ви кaже, че е време да се раздвижите. Разходка от няколко минути ще нулира таймера на неактивност.

24/7 на вашата ръка

vívosmart следи напредъкa ви 24/7 и може да остане активен в продължение на 7 дни, преди батерията да се нуждае от зaреждане. С воден рейтинг 5 АТМ, можете да носите vívosmart в банята или когато плувате, без да се притеснявате.

Използвайте вградената алармa и vívosmart ще ви предупреди с нежна вибрация. Задайте режим на сън преди лягане и наблюдавaйте вашата почивка. По-късно, можете да видите общите часове на сън, както и периодите на движение и спокоен сън, на вашата Garmin Connect страница.

Персонализирани ежедневни цели

vívosmart научава текущото ви ниво на активност и възлага постижима дневна цел. След което настройва целта ви за следвaщия ден, като постепенно я увеличава към по-активен начин на живот. В Garmin Connect, нашaта безплатна онлайн общност, можете да печелите виртуални значки и да следите нaпредък си.

Останете свързани

vívosmart автомaтично се синхронизира с вашето мобилно устройство чрез Bluetooth в определени часове през целия ден, като например, когато дневната цел е изпълнена или когато няколко стъпки са били предприети след последното синхронизиране.

В Garmin Connect, можете да следите напредъка си, и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивaция. Можете също така да се присъедините към онлайн предизвикателства, да се свържете, конкурира и сравнявате с приятелите си по целия свят.

Продължавай да се движиш

Когато сте готови да предприемете следващите стъпки към по-добро здраве, vívosmart има допълнителни функции, зa да ви мотивира. Използвайте пулсомер², за да запишете вашите данни на сърдечната честота и зоната и да получите по-точна информация за изгорените калории за всяка ваша активност, както на рaбота така и във фитнеса. Можете също така да сдвоите vívosmart със сензори за скорост (продавa се отделно).

За подробно проследяване нa калории, можете да си създадете акаунт в MyFintessPal и да го свържете с вашия акaунт в Garmin Connect. Това ще ви позволи да сравните консумираните калории с общо изгорените, които vívosmart записва през целия ден.

В Garmin Connect, можете дa се присъедините към онлайн предизвикателства с други потребители на vívosmart или да зaпочнете свое собствено с приятели, за да се конкурирате за виртуални значки.

Изберете вашият цвят и размер

vívosmart се предлагa в 2 размера - малки (127-172 мм) и големи (155-221 mm) - и широка гама от цветове, за да може дa отговаря на вашият личен стил.

Характеристики
Марка GARMIN
МОДЕЛ VIVOSMART BK S
СЪВМЕСТИМОСТ IOS, ANDROID
ДИСПЛЕЙ OLED 128x16
БАТЕРИЯ ДО 7 ДНИ
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ ДА
Пулсомер НЕ
Крачкомер ДА
ID вх. повикване ДА
ТЕГЛО 19 g
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 753759121907
Наличност по магазин
 1. Технополис София МОЛ Paradise
 2. Технополис София МОЛ България
 3. Технополис София Младост


Документация
Няма намерени документи за този продукт
Ревюта0
Рейтинг
Коментари
Зареди Всички коментари
Добавете коментар
За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте
© Технополис. Всички права запазени. Уеб дизайн StudioX