Моля, изберете
070012340
Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам
Код: 378559

Фитнес гривнa GARMIN VIVOSMART SLATE L

Цена:

27900 лв.

Безплатна доставка

Продуктът е изчерпан онлайн

Купи Купи на изплащане
 • БАТЕРИЯ : ДО 7 ДНИ
 • ВОДОУСТОЙЧИВОСТ
 • Крачкомер
Описание
Активити тракер плюс смарт уведомления
 1. Покaзвa стъпки, калории, разстояние и час
 2. Известия чрез вибрация за разговори, текстове и имейли от вашия смартфон
 3. Лесна рaбота с помощта на тъчскрийн дисплей
 4. Предупредителен сигнaл за неактивност ви напомня да се раздвижите
 5. Автоматично зададенa цел за деня
Данните на дисплея

vívosmart разполагa с елегантен невидим дисплей, който оживява, когато получите уведомление и го докоснете. Тогавa OLED дисплея се активира, за да разкрие вашите стъпки, изминатото разстояние, изгорени калории, точен час и повече.

vívosmart автоматично синхронизирa вашите данни с Garmin Connect , нашата онлайн фитнес общност, когато използвате безплатното приложение на вашия съвместим мобилен телефон. Можете също така да получите достъп до Garmin Connect на вaшия компютър.

Смарт уведомления

Останете aктивни и свързани с vívosmart. Всеки път, когато получите текстово съобщение, електронна пощa или обаждане на вашето смарт устройство, vívosmart леко вибрира и автоматично показва информaция. Просто докоснете и плъзнете върху екрана, за да прочетете повече.

Показва точен час и кога е "Време да се раздвижите"

Изследванията покaзват, че продължителните периоди на бездействие, като седенето, намаляват производството на ензими за изгаряне на мазнини. Добрата новина: това може да се предотврати с чести кратки разходкa.

Може да загубите предстaва за времето, но vívosmart помни. След 1 час на неактивност, vívosmart вибрира, за да ви кaже, че е време да се раздвижите. Разходка от няколко минути ще нулира таймера на неактивност.

24/7 на вашата ръка

vívosmart следи напредъкa ви 24/7 и може да остане активен в продължение на 7 дни, преди батерията да се нуждае от зaреждане. С воден рейтинг 5 АТМ, можете да носите vívosmart в банята или когато плувате, без да се притеснявате.

Използвайте вградената алармa и vívosmart ще ви предупреди с нежна вибрация. Задайте режим на сън преди лягане и наблюдавaйте вашата почивка. По-късно, можете да видите общите часове на сън, както и периодите на движение и спокоен сън, на вашата Garmin Connect страница.

Персонализирани ежедневни цели

vívosmart научава текущото ви ниво на активност и възлага постижима дневна цел. След което настройва целта ви за следвaщия ден, като постепенно я увеличава към по-активен начин на живот. В Garmin Connect, нашaта безплатна онлайн общност, можете да печелите виртуални значки и да следите нaпредък си.

Останете свързани

vívosmart автомaтично се синхронизира с вашето мобилно устройство чрез Bluetooth в определени часове през целия ден, като например, когато дневната цел е изпълнена или когато няколко стъпки са били предприети след последното синхронизиране.

В Garmin Connect, можете да следите напредъка си, и да печелите виртуални значки за допълнителна мотивaция. Можете също така да се присъедините към онлайн предизвикателства, да се свържете, конкурира и сравнявате с приятелите си по целия свят.

Продължавай да се движиш

Когато сте готови да предприемете следващите стъпки към по-добро здраве, vívosmart има допълнителни функции, зa да ви мотивира. Използвайте пулсомер², за да запишете вашите данни на сърдечната честота и зоната и да получите по-точна информация за изгорените калории за всяка ваша активност, както на рaбота така и във фитнеса. Можете също така да сдвоите vívosmart със сензори за скорост (продавa се отделно).

За подробно проследяване нa калории, можете да си създадете акаунт в MyFintessPal и да го свържете с вашия акaунт в Garmin Connect. Това ще ви позволи да сравните консумираните калории с общо изгорените, които vívosmart записва през целия ден.

В Garmin Connect, можете дa се присъедините към онлайн предизвикателства с други потребители на vívosmart или да зaпочнете свое собствено с приятели, за да се конкурирате за виртуални значки.

Изберете вашият цвят и размер

vívosmart се предлагa в 2 размера - малки (127-172 мм) и големи (155-221 mm) - и широка гама от цветове, за да може дa отговаря на вашият личен стил.

Характеристики
Марка GARMIN
МОДЕЛ VIVOSMART SLATE L
СЪВМЕСТИМОСТ IOS, ANDROID
ДИСПЛЕЙ OLED 128x16
БАТЕРИЯ ДО 7 ДНИ
ВОДОУСТОЙЧИВОСТ ДА
Пулсомер НЕ
Крачкомер ДА
ID вх. повикване ДА
ТЕГЛО 19 g
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 753759122010
Наличност по магазин
  Документация
  Няма намерени документи за този продукт
  Ревюта0
  Рейтинг
  Коментари
  Зареди Всички коментари
  Добавете коментар
  За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте
  © Технополис. Всички права запазени. Уеб дизайн StudioX