ФОТО ПРИНТЕР CANON CP 1300 WHITE

ФОТО ПРИНТЕР CANON CP 1300 WHITE

Код : 551448
В наличност
Безплатна доставка

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

259.99 лв.

Описание

Canon SELPHY CP1300

 

Стилен и преносим, този бърз Wi-Fi фотопринтер е идеален за отпечатване на уникални снимки от съвместими смарт устройства, фотоапарати и др.


header

Много бърз печат с качество на фотолаборатория

 

Отпечатвайте мигновено трайни снимки с превъзходно качество от съвместими смарт устройства, фотоапарати и др. – където и да се намирате – с този преносим Wi-Fi фотопринтер. Споделяйте ценните моменти по уникални начини с разнообразни опции за оформление на снимки и фотоколажи.


Wi-Fi печат

Apple AirPrint

Mopria

Бързи разпечатки с качество на фотолаборатория

Голям 8,1 cm завъртащ се нагоре екран

2х6 разпечатки тип "фотокабина"

Печат на снимки за лични документи

Избор от 4 покрития


1

Интелигентен печат

Наслаждавайте се на бърз безжичен печат от смарт устройства с приложението Canon PRINT, MopriaTM, Apple AirPrintTM и бутон за Wi-Fi. Комбинирайте изображения от няколко смартфона с Party Shuffle.

Трайно качество

Ярките и трайни разпечатки с превъзходно качество са готови за по-малко от 1 минута с термосублимационна технология. Функцията за автоматично оптимизиране гарантира, че снимките винаги ще изглеждат перфектни.
2

3

Създавайте уникални изображения

Създавайте и споделяйте светкавично уникални разпечатки чрез широка гама от опции за оформление на снимки и фотоколажи, включително разпечатки тип "фотокабина" и разпечатки за лични документи.

Печат в движение

Малък и спретнат, този принтер е лесен за носене за бърз и надежден печат на снимки с професионално качество, където и да се намирате. Отпечатвайте до 54 снимки с опционната батерия с голям капацитет.
4

5

Лесен и бърз печат от вашето мобилно устройство

Използвайте приложението Canon PRINT Inkjet/SELPHY за бърз безжичен печат директно от вашето Аndroid устройство или печатайте безжично директно от своя iPhone или iPad с помощта на Apple AirPrint.

Създайте трайни спомени

Специално покритие защитава всяка разпечатка от пръски, разливане на течности и избледняване и позволява на разпечатките да издържат до 100 години, когато се съхраняват в албум.
6

7

Комплекти от мастило и хартия

Комплектите от мастило и хартия за SELPHY фотопринтери съдържат точното количество мастило и хартия за броя снимки, които искате да отпечатате, така че можете винаги да замените мастилото и хартията с една лесна стъпка. Може да избирате между комплекти за 108 броя снимки във формат 4х6" ( RP-108), за 36 броя снимки във формат 4х6" (KP-36ip) или комплект от 36 броя разпечатки във формат кредитна карта + 16 броя стикери (КС36ip).

Характеристики
ТИП ТЕРМОСУБЛИМАЦИОНЕ
ДИСПЛЕЙ 8,1CM(3,2") TFT


Марка CANON
МОДЕЛ CP 1300 WHITE
ТИП ТЕРМОСУБЛИМАЦИОНЕ
ДИСПЛЕЙ 8,1CM(3,2") TFT
PICTBRIDGE ДА
ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ ДА
БЕЗЖИЧЕН ПЕЧАТ ДА
ВРЕМЕ ЗА ОТПЕЧАТВАНЕ 47 СЕК.
ЕФЕКТИ ДА
ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА
EAN 4549292091182

Подобни продукти

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам