Фурнa за вграждане HAIER HWO 60 SM2 F3BH 70 L, А+, ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА, ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ

Фурнa за вграждане HAIER HWO 60 SM2 F3BH  70 L, А+, ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА, ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ

Фурнa за вграждане HAIER HWO 60 SM2 F3BH 70 L, А+, ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА, ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ

Код: 711925
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

899.99 лв.

  • Всичко от HAIER
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Описание
tjtr

I-Turn Series 2

Фурните на Haier I-Turn Серия 2, разполагат с Wi-fi управление, интелигентен интерфейс и удобен и лесно използваем контролен панел. Пренесете се в новата ера на готвене благодарение на функции като Climatech, която гарантира равномерно разпределение на топлината, и Cook with me, вашият личен асистент за готвене, която работи с приложението hOn. 

Climatech: идеално горещо отвътре и достатъчно студено отвън

Перфектното разпределение на топлината, влажността и въздуха във вашата фурна ще ви осигури равномерно готвене за постигане на по-добри резултати.  За това спомагат специалните отвори и променливата скорост на вентилатора. Специалната система за охлаждане позволява да се поддържа постоянна температура във фурната без загуба на топлина и предотвратява прегряване на дръжката, мебелите или електроуреди в близост до фурната.
klui
muk

Телескопични водачи за по-лесен и удобен достъп до вашите ястия

Телескопичните водачи са проектирани така че да улеснят изваждането на тавите. По този начин можете да проверите напредъка на готвенето по всяко време без да държите вратата отворена по-дълго от необходимото. Това означава по-малко загуба на топлина и прави фурната по-ефективна.

Най-добрите уроци за готвене с рецептите на Haier

С приложението hOn приготвянето на наистина апетитно ястие никога не е било толкова лесно. Изберете рецепта по ваш избор, пригответе съставките и вашият личен асистент ще ви помогне с останалото. Нашите фурни се предлагат с над 300 рецепти и видеа, както в приложението, така и през интерфейса на уреда (I-Touch, I-Message, I-Message Steam и Chef@Home)**В зависимост от модела
nhtyj
bhrth

Естествен начин за почистване на вашата фурна

Системата за почистване с помощта на вода е хидролитична система. Тя ви позволява да почиствате фурната по лесен, бърз и икономичен начин. Просто напълнете специалното отделение в долната част на фурната с 300 мл вода, задайте съответната програма и оставете фурната да работи за 30 минути. В края на цикъла мръсотията може лесно да се почисти с помощта на домакинска гъба или кърпа.

По-висока мощност благодарение на двойният грил

Какво може да стане ако ви дадем не една и две причини, за да ви убедим в силата на грила? С гамата модели I-Turn можете да изберете единичен или двоен режим на грила, според вашите нужди. Функцията Double Grill ще ви даде по-добро и по-бързо печене, за да постигнете резултат, който отговаря на вашите очаквания.
juy
hty

360° видимост: осветете вашата фурна... И вашите ястия!

Комбинацията от странично осветление и емайл с гладка повърхност ви гарантира по-добра видимост на вашите ястия по всяко време  на готвенето.
Характеристики
БРОЙ ФУНКЦИИ 11
ЕНЕРГИЕН КЛАС А+
ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА ДА
ОБЕМ НА ФУРНАТА 70 L
ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ ДА


Марка HAIER
МОДЕЛ HWO 60 SM2 F3BH
ВИСОЧИНА 59.50 см
ШИРИНА 59.5 см
ДЪЛБОЧИНА 56.8 см
БРОЙ ФУНКЦИИ 11
ЕНЕРГИЕН КЛАС А+
ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ ДА
ЕЛЕКТРОНЕН ПРОГРАМАТОР ДА
ДОПЪЛНИТЕЛНО ОХЛАЖДАНЕ ДА
ТЕЛЕСКОПИЧНА СИСТЕМА ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
ОБЕМ НА ФУРНАТА 70 L
ТИП НА ФУРНАТА МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА
БРОЙ НИВА НА ГОТВЕНЕ 5
ПЛАВНО ЗАТВАРЯНЕ ДА
ГАРАНЦИЯ 72 МЕСЕЦА
EAN 8059019034270

Подобни продукти

Сравни ()