GPS автомобилна навигация GARMIN DEZL 580 LMT D

ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА
 •  

  Дни

 •  

  Часa

 •  

  Мин

Офертата е валидна от 15.03.2019 до 04.04.2019

GPS автомобилна навигация GARMIN DEZL 580 LMT D

Код: 575452  В наличност
Безплатна доставка
Този продукт може да бъде купен на изплащанеВиж лизинг
Цена:

699.00 лв.

Лесен за използване GPS навигатор за камиони


 • 5.0-инчова навигация за камион с карта на Европа с безплатни доживотна актуализации. Включва безплатен трафик на живо чрез DAB или Smartphone Link и Live Services, чрез безплатното Smartphone Link приложение*
 • Персонализирано маршрутизиране за камиона* за размера, товара и теглото на камиона ви, плюс предупреждения за предстоящи високи мостове, ограничения на теглото, остри завои, стръмни спускания и още
 • Easy Break Planning с навременни известия за почивки, плюс Up Ahead пътни знаци, които предлагат близки ресторанти, места за почивка, гориво и настаняване
 • Специфични точки на интерес за камиона и филтър по удобства като "кафе" или "душове"
 • Контролирайте dezl с гласа си и се наслаждавайте на Bluetooth® hands-free обаждания и вграден Wi-Fi® за лесни актуализации на картата и софтуер без компютър
 • Dispatch and Track позволява на диспечерите лесно да изпращат текстови съобщения и адреси до своите шофьори и дори да проследяват маршрутите на водачите от началото до края.
garmin
*За да получите достъп до Garmin Live Services, трябва да изтеглите приложението Smartphone Link на вашия съвместим Bluetooth® смартфон с възможност за работа с GPS (продава се отделно)
*Не се предлага във всички области. Въвеждането на характеристиките на профила на вашия камион не гарантира, че те ще бъдат отчетени във всички предложения за маршрути. Винаги наблюдавайте всички обявени пътни знаци и пътни условия

Персонализирани маршрути за камиони

Dezl 580 LMT-D има подробни карти за Европа, които включват ограничения, свързани с камионите - например височини на мостове, опасни завои, ограничения за тегло и др. Просто въведете информацията за профила си на превозното средство (може да се персонализира по височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали) и намерете подходящи маршрути за размера, товара и теглото на вашето превозно средство*.
 • Simple Truck Profile ви позволява лесно да сменяте размерите на ремаркето с едно натискане на бутона. Вграденият инструмент за планиране на пътуванията ви позволява да създавате маршрути с няколко спирки и да планирате и запазвате бъдещи пътувания.
 • Easy Route Shaping ви позволява лесно да променяте маршрута си така, че да включва предпочитани пътища или градове само с докосване на екрана.


  *Не се предлага във всички области. Въвеждането на характеристиките на профила на вашия камион не гарантира, че те ще бъдат отчетени във всички предложения за маршрути. Винаги наблюдавайте всички обявени пътни знаци и пътни условия
garmin

garmin

Лесно планиране на почивки

За да се улесни живота на пътя, dezl 580 LMT-D осигурява лесно планиране на почивките с навременни известия и предложения за близки хотели, ресторанти и паркинги.

Вградена директория за специфични точки на интерес за камиони


Намерете интересни места, на които професионалните водачи са дали високи оценки, включително спирки за камиони, паркинги, подслон, Wi-Fi® и др. Можете дори да търсите и филтрирате спирки за камиони с предпочитаните от вас удобства, като душове, бензиностанции, Wi-Fi и автомивка за камиони.

garmin

Bluetooth® съвместимост

Синхронизирайте Bluetooth устройство, като например вашият смартфон с dezl 580 LMT-D за hands-free обаждания* през интегрирания му микрофон и високоговорителите, през които лесно се чува дори при силен шум от пътя. Дръжте телефона си в джоба и продължавайте да приемате повиквания. Когато сте сдвоени с телефона си, текстовите съобщения и другите сигнали за приложения се показват директно на дисплея на вашия dezl.

 • *Изисква се смартфон с Bluetooth®, продава се отделно
garmin

garmin

Команди със силата на гласа ви

Dezl 580 LMT-D е оборудван с гласово активирана на навигация - просто говорете с навигацията си и тя ще реагира, докато ръцете ви останат на волана.

Сдвоете навигацията с вашия смартфон за трафик на живо, камери на живо и още

Smartphone Link е безплатно мобилно приложение, което свързва вашия dezl 580 LMT-D с вашия iPhone® или Android ™ смартфон. Когато са сдвоени, вашият dezl има достъп до информация в реално време2, като например информация за трафика и времето.
 • *За да получите достъп до Garmin Live Services, трябва да изтеглите приложението Smartphone Link на вашия съвместим Bluetooth® смартфон с възможност за работа с GPS (продава се отделно)
garmin

garmin

Вграденият Wi-Fi® ви поддържа актуални

Лесно е да актуализирате картите и софтуера си, защото dezl 580 LMT-D има вграден Wi-Fi. Когато е налице нова актуализация и сте свързани с Wi-Fi мрежа, автоматично ще получите известие на екрана. Това е твоето послание да включите устройството си към захранване и да го оставите да се актуализира през Wi-Fi, докато се зарежда. След това ще бъдете готови отново да излезнете на пътя.

Изпращане и проследяване

Dezl 580 LMT-D идва предварително зареден с лесно решение за мониторинг на камиони*. Лесно проследявайте шофьорите и изпращайте текстови съобщения с адрес за доставка. Водачът може да избере адреса от текстовото съобщение и да премине безпроблемно към местоназначението.
 • *За да получите достъп до Garmin Live Services, трябва да изтеглите приложението Smartphone Link на вашия съвместим Bluetooth® смартфон с възможност за работа с GPS (продава се отделно)
garmin

garmin

Сервизна история

Dezl 580 LMT-D включва сервизен дневник, за да можете да записвате датите и типа на извършената услуга. Улеснявайте проследяването на пробега на гумите, налягането на гумите, смените на маслото, смените на гумите и др.

Съвместимост с камера за задно виждане

Вижте какво има зад превозното ви средство, докато се движите назад, като добавите Garmin камера за задно виждане (продава се отделно). Dezl 580 LMT-D е съвместим с BC™ 30 камера за задно виждане. Когато се сдвоят dezl 580 показва предадените кадри, директно на неговия навигационен дисплей.
garmin

Навигирайте с лекота


Dezl 580 LMT-D има Active Lane Guidance (ALG), което използва гласови указания и ярко оцветени стрелки, за да покаже подходящата лента, необходима за вашия маршрут. PhotoReal view junction показва изходи, както се виждат и в реалния живот: в пълен цвят и много подробности. Изгледът за кръстовища на Bird's Eye предлага подробен изглед на кръстовища. Освен това Garmin Real Directions™ ви насочва като приятел, използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари, вместо уличните табели, които не са видими или не съществуват.

garmin

РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 5.0 "
КАРТИ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ
BLUETOOTH ДА


Марка GARMIN
МОДЕЛ DEZL 580 LMT D
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 5.0 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 12.7 см
РЕЗОЛЮЦИЯ 480 x 272
КАРТИ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ
ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ ДА
МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ НЕ
BLUETOOTH ДА
СЛОТ ЗА КАРТА С ПАМЕТ ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 753759188078
 1. Технополис Благоевград
 2. Технополис Бургас 1
 3. Технополис Бургас 2
 4. Технополис Варна 1
 5. Технополис Варна 2
 6. Технополис Велико Търново
 7. Технополис Видин
 8. Технополис Враца
 9. Технополис Габрово
 10. Технополис Добрич
 11. Технополис Кърджали
 12. Технополис Кюстендил
 13. Технополис Монтана
 14. Технополис Пазарджик
 15. Технополис Перник
 16. Технополис Плевен
 17. Технополис Пловдив
 18. Технополис Разград
 19. Технополис Русе
 20. Технополис Сандански
 21. Технополис Силистра
 22. Технополис Сливен
 23. Технополис София Люлин
 24. Технополис София МОЛ Paradise
 25. Технополис София МОЛ The Mall
 26. Технополис София МОЛ България
 27. Технополис София МОЛ Сердика
 28. Технополис София Младост
 29. Технополис София Надежда
 30. Технополис Стара Загора
 31. Технополис Хасково
 32. Технополис Шумен
 33. Технополис Ямбол


Няма намерени документи за този продукт

Ревюта: 0

Рейтинг: 1 2 3 4 5Последни коментари


Добавете коментар

За нас е важно вашето мнение или препоръка.Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да влезете във вашия профил  или се регистрирайтеСайтът използва "бисквитки" | Приемам