Моля, изберете
070012340
Сайтът използва "бисквитки" (cookies). | Приемам
Код: 575096

GPS автомобилна навигация GARMIN NUVI 3490 EU ONETIME

Цена:

31900 лв.

Безплатна доставка

Продуктът е изчерпан онлайн

Купи Купи на изплащане
  • РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH : 4.3 "
  • КАРТИ : На Европа и България
  • BLUETOOTH
Описание

Вградената карта Европа включва следните държави: Albania, Andorra, Austria, Azores Islands, Baleric Islands, Belarus, Belgium, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Canary Islands, Channel Islands, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, French Guiana, Guadeloupe, Germany, Gibraltar, Great Britain, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Isle of Man, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia (FYROM), Madeira, Malta, Martinique, Moldova, Montenegro, Netherlands, Northern Ireland, Norway, Poland, Portugal, Réunion, Romania, Saint Barthélemy, Scotland, Serbia & Kosovo, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine, Wales.

nüvi 3490LMT е един от флагманите в колекцията елитни навигатори на Garmin. С изключителен ултра-тънък корпус, под 9мм, и невероятен дизайн, което го прави най-тънкия навигатор в света, с двойно ориентиран 4.3" активен капацитивен екран. Той е един от нашите 'Live Ready' навигатори и е снабден с най-съвършената ни Guidance 3 технология, което прави търсенето и изчислението на маршрути със "скоростта на светлината". Други премиум функции в него са 3D трафик, уникалната ни Cyclops технология за следене на камери и Bluetooth за безопасни телефонни разговори при шофиране.

Снабден с премиум навигационни функции

Благодарение на Garmin Guidance 3.0, БЕЗПЛАТНИ доживотни трафик¹ и картни актуализации, подобрено лентно направление и още много други, nüvi 3490T осигурява най- обширните възможности за навигация. И е само 9мм, тя също е най- тънкият ни навигатор.

В устройството ще намерите и новата функция "изглед на сложно кръстовище от птичи поглед" (Bird's Eye junction view), която Ви дава още по-пълна картина на кръстовището и на правилната за Вас лента. Тази функция е полезна за зони, изискващи много маневри.

Друга полезна функция е автоматичното ориентиране, чрез което nüvi сам си сменя разположението на екрана в зависимост от това как го държите, портрет или пейзаж. Опцията капацитивен екран също е включена. Guidance 3 предлага 3D терен, сгради и забележителности, за най-реалистична картина при навигация. 

Garmin Guidance 3.0 позволява бързо и лесно да търсите адреси и услуги и да бъдете направлявани до вашата дестинация с гласовo навигиране завой по завой, като се изговарят имената на улиците. Той също идва с предварително инсталирани потребителски точки (POIs) и предлага възможност за добавяне на ваши собствени.

Получаване на информация в реално време чрез Smartphone Link

nüvi 3490LMT е 'Live Ready' (готов да получава информация в реално време) - чрез Garmin Smartphone Link - Android приложение, което осигурява сервизи в реално време на навигатора Ви. Smartphone Link създава уникална връзка между Вашите nüvi и Android мобилен телефон, за да комуникират и обменят данни. Освен допълнителната функционалност, това Ви дава възможност да добавите 'живи' сервизи към навигатора си, например 3D Live Traffic (трафик на живо). 3D Live Traffic се обновява на всеки две минути с 2000 съобщения за инциденти, ремонти и задръствания. Имаме 99% покритие на трафик потока по основните магистрали и клас А и В пътища. 3D Live Ви осигурява най-добрите данни за трафик ситуацията в дадения момент – той е бърз, надежден и точен.

Трафик ситуацията за Вас става още по-достъпна с PhotoLive traffic cameras (трафик камери), достъпни чрез Smartphone Link, които може да бъдат повикани за реална информация от трафик камерите по маршрута Ви.

Smartphone Link разширява нашите стандартни предупреждения за камери с нови, т.нар. Speedwatch данни, които Ви предлагат обновления в реално време на информацията за стационарни, мобилни и временни камери, както и за внезапни капани, съобщени от други потребители.

Тъй като доставя данни чрез Вашия план за мобилни услуги, Smartphone Link естествено гарантира и актуални данни за времето, паркингите и цените на горивата.

Избегнете трафика

За да продължите да се движите и да не попадате в трафик, nüvi 3490LMT включва доживотен абонамент за 3D трафик.
Доставен чрез традиционните RDS-TMC, сервизът комбинира в себе си trafficTrends™ (тенденциите в трафика) и текущата трафик информация. Имаме впечатляващите 80 милиона източника, за да знаете винаги какво точно се случва на пътя - по основните магистрали, както и пътища клас А и В в Европа. Ако открием задръствания, навигаторът ще Ви предложи обходен път, за да избегнете забавяне.

Hands-free разговори за безопасно шофиране

nüvi 3490T идва с модерната ни функция за гласово активирана навигация. Просто събудете nüvi с избрана от Вас гласова команда и започнете изговаряне на опции от менюто, които са ясно изобразени на дисплея. Когато сте спрели, все още можете да контролирате nüvi, ползвайки неговият 4.3" (10.92 см) стъклен сензорен екран.

Вградения Bluetooth може да синхронизирате с Вашия мобилен телефон, за да ползвате навигатора за 'hands-free' телефонни разговори, да имате достъп до телефонния си указател и хронологията на повикванията чрез навигатора - не е необходимо да гледате, пипате или даже да търсите Вашия телефон. Garmin има опция за безопасни SMS, която даже "чете" текстовите съобщения, които получавате.

Знаете вярната лента преди да е станало късно

Няма повече да си задавате въпроса в коя лента да се движите, за да направите предстоящия завой. Ние Ви осигуряваме асистент за лентата на движение, заедно с фотореалистични изгледи на пътни разклонения, които правят непознатите пресечки и изходи лесни за навигация. Когато доближите изход или пресечка на магистрала, nüvi 3490LMT ще навлезе в разделен екран и ще ви покаже реалистично изображение на кръстовища по маршрута ви, които показват препоръчителната лента за навигация. Bird's Eye изглед на кръстовища също е включена за изглед от горе на предстоящото разклонение на пътния възел.

Минете отвъд навигацията

Навигацията от точка до точка е само началото. nüvi 3490LMT разполага с слот за microSD™ карта, така че Вие да можете да запаметите и използвате подробни cityXplorer карти или да изтеглите потребителски гласово навигиране и икони за превозното средство, безплатно от Garmin garage. Той също идва с захранване от монтажното устройство, което зарежда уреда, докато шофирате или функционалността за двойна ориентация на екрана, която позволява да държите nüvi вертикално или хоризонтално, за допълнително удобство при шофиране или ходене.

Намерете ефективни по отношение разхода на гориво маршрути

Garmin има технология за икономия на гориво ecoRoute, която намира най-икономичния маршрут до дестинацията Ви, за да Ви помогне да спестите пари и да сте по-внимателни към природата. Иновативната функция следи използването на гориво и изчислява стойността на пътуването, като Ви дава точни отчети.

Интелигентна система за монтаж

nüvi 3490LMT има още едно удобство при ползване. То има "интелигентно" монтажно устройство с постоянна енергия, а се включва и изключва само с включването / изключването на двигателя. Допълнителен високоговорител в монтажното Ви гарантира по-силен звук, ако се нуждаете. При отстраняване от монтажното, nüvi автоматично маркира координатите на паркиране, а и само намира най-близкия до Вас паркинг.

Характеристики
Марка GARMIN
МОДЕЛ NUVI 3490 EU ONETIME
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 4.3 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 10.9 см
РЕЗОЛЮЦИЯ 800X480 пиксела
КАРТИ На Европа и България
ГЛАСОВА НАВИГАЦИЯ ДА
МЕНЮ НА БЪЛГАРСКИ ДА
BLUETOOTH ДА
МУЛТИМЕДИЯ НЕ
СЛОТ ЗА КАРТА С ПАМЕТ ДА
ЗАРЯДНО ЗА 220V НЕ
ЗАРЯДНО ЗА 12V ДА
АКСЕСОАРИ USB кабел.Монтажен комплект
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 753759981051
Наличност по магазин
  1. Технополис Бургас 1
  2. Технополис Варна 1
  3. Технополис София Младост


Документация
Няма намерени документи за този продукт
Ревюта0
Рейтинг
Коментари
Зареди Всички коментари
Добавете коментар
За нас е важно вашето мнение или препоръка.   Напишете ни мнение за продукта, като за целта трябва да   влезете във вашия профил  или се регистрирайте
Често купувани заедно
Обща цена:

39600 лв.

© Технополис. Всички права запазени. Уеб дизайн StudioX