Избран магазин:
Избери друг магазин
Хладилник с фризер HAIER HDW 3618 DNPB 185.00 см
ХЛАДИЛНИК HAIER HDW 3618 DNPB

Хладилник с фризер HAIER HDW 3618 DNPB 185.00 см

Код: 653007
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" Днес

Цена:1099.00 лв.
Купи на изплащане
от41.40лв.
лихва, такси и ГПР
undefined
20 х 54.95лв.
th

Инверторен компресор - тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надежност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.

Иновативна No Frost технология

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно!
jyf
bgrt

Humidity Zone - запазва прясната храна два пъти по-дълго

Благодарение на  зоната за регулиране на влажността на Haier, плодовете и зеленчуците остават по-свежи за по-дълго време*. Това е възможно благодарение на технологията HCS (система за контрол на влажността), при която мембрана от растителни влакна, поддържа влажността в отделението на 90%. Тази прецизно контролирана влажност предотвратява появата на конденз в чекмеджето, което запазва продуктите по-свежи за по-дълго време. *както е сертифицирано от VDE (Независима лаборатория) № ID.40046454

Air Surround Fresher Tech

С технологията Air Surround Fresher Tech на Haier , въздухът циркулира по-внимателно в хладилника. Благодарение на специалните странични вентилационни отвори, тази система разпределя равномерно студения въздух в цялото пространство на хладилника. По този начин се избягва директния поток върху храната и не й позволява бързото разваляне и изсушаване.
hg
vrfvf

Лесен контрол

Хладилниците Haier имат стилен цифров сензорен дисплей, който прави регулирането на вътрешните настройки лесно и интуитивно. Сега можете да контролирате температурата както и да изпозлвате други настройки, без дори да се налага да отваряте вратата на хладилника.
ТИП
ФРИЗЕР ДОЛУ
ВИСОЧИНА
185.00 см
ШИРИНА
60.00 см
ДЪЛБОЧИНА
66.00 см
ОБЩ ОБЕМ (НЕТО)
341 L
ЦВЯТ
ЧЕРЕН
ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР
Да
ПЪЛЕН NO FROST
Да


МаркаHAIER
МОДЕЛ:
HDW 3618 DNPB
ТИП:
ФРИЗЕР ДОЛУ
ВИСОЧИНА:
185.00 см
ШИРИНА:
60.00 см
ДЪЛБОЧИНА:
66.00 см
ОБЩ ОБЕМ (НЕТО):
341 L
ОБЕМ НА ХЛАДИЛНА ЧАСТ(НЕТО):
222 L
ОБЕМ НА ФРИЗЕРНА ЧАСТ(НЕТО):
119 L
ЦВЯТ:
ЧЕРЕН
ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР:
Да
ПЪЛЕН NO FROST:
Да
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ:
D
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ:
Да
WI-FI УПРАВЛЕНИЕ:
Да
ОТДЕЛЕНИЕ С РЕГУЛИРАНЕ НА ВЛАЖ:
Да
ОТДЕЛЕНИЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ /0'C:
Да
ПОСТАВКА ЗА БУТИЛКИ:
Да
РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ:
Да
ВЪЗМОЖ.ЗА ОБРЪЩАНЕ НА ВРАТATA:
Да
АЛАРМА ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА:
Да
ГОД. КОНСУМАЦИЯ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ:
204 kWh
НИВО НА ШУМ:
36 dB
КЛАС НА НИВО НА ШУМ:
C
ГАРАНЦИЯ:
72 МЕСЕЦА
EAN8059019055206
Най-нови продукти
Подобни продукти