Избран магазин:
Избери друг магазин
Хладилник с фризер HAIER HTR 5719 ENPT 190.00 см
ХЛАДИЛНИК HAIER HTR 5719 ENPT

Хладилник с фризер HAIER HTR 5719 ENPT 190.00 см

Код: 651877
Продуктът е изчерпан онлайн
Купи онлайн на изплащане Виж схемите
Цена:1499.00 лв.
  • Всичко от HAIER
Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

asdasd

Иновативна No Frost технология

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно.

Инверторен компресор - тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надеждност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.
sdfds
dsfgdsfg

MyZone - регулирайте температурата на отделението според вашите нужди

MyZone е резултат от ангажимента на Haier да продължи да подобрява, обновява и надхвърля очакванията на клиентите. Позволява ви бързо и лесно да регулирате температурата в отделението според желаната продължителност на съхранение. С едно просто докосване регулирането на температурата на вашия хладилник никога не е било толкова удобно.

Насладете се на уникалната вътрешна LED система за осветление

LED Daylight на Haier осигурява вътрешно осветление на всеки ъгъл или рафт на хладилника. Благодарение на мощното и интензивно LED осветление намирането на хранатата е много по-лесно, а организирането на продуктите още по-бързо в сравнение с останалите хладилници на пазара. Освен това системата LED Daylight е благосклонна и щадяща към очите ви, като постепенно се активира при отваряне на вратата на хладилника.
asdfsadf
fdsgsdfg

Проектиран за максимално улеснение при употреба

Чекмеджетата за лесен достъп не само позволяват по-ефективно използване на пространството, но също така осигуряват бърз достъп до целия фризер и подобрена видимост на всичките ви замразени продукти за максимално удобство. Освен това, благодарение на тях може да спестите до 30% повече електроенергия*. Доказано е, че плъзгащата се релсова система на чекмеджетата за лесен достъп издържа на износване при отваряне и затваряне над 50 000 пъти, което е основен приоритет на хладилниците Haier по отношение на удобство, ефективност и надеждност. *Тестван в реални условия и сравнен с подобен стандартен комбиниран хладилник с фризер на Haier.

Антибактериално уплътнение

Специално разработените антибактериални уплътнения на вратите намаляват разпространението на мухъл. Резултатът е по-безопасен уред, по-добри условия за съхранение и по-свежа храна за по-дълго време.
sdfsdf
ТИП
ФРИЗЕР ДОЛУ
ВИСОЧИНА
190.00 см
ШИРИНА
70.00 см
ДЪЛБОЧИНА
67.50 см
ОБЩ ОБЕМ (НЕТО)
450 L
ЦВЯТ
ЧЕРЕН
ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР
Да
ПЪЛЕН NO FROST
Да


МаркаHAIER
МОДЕЛ:
HTR 5719 ENPT
ТИП:
ФРИЗЕР ДОЛУ
ВИСОЧИНА:
190.00 см
ШИРИНА:
70.00 см
ДЪЛБОЧИНА:
67.50 см
ОБЩ ОБЕМ (НЕТО):
450 L
ОБЕМ НА ХЛАДИЛНА ЧАСТ(НЕТО):
310 L
ОБЕМ НА ФРИЗЕРНА ЧАСТ(НЕТО):
140 L
ЦВЯТ:
ЧЕРЕН
ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР:
Да
ПЪЛЕН NO FROST:
Да
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ:
E
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ:
Да
WI-FI УПРАВЛЕНИЕ:
Да
ОТДЕЛЕНИЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ /0'C:
Да
ПОСТАВКА ЗА БУТИЛКИ:
Да
РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ:
Да
ВЪЗМОЖ.ЗА ОБРЪЩАНЕ НА ВРАТATA:
Да
АЛАРМА ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА:
Да
ГОД. КОНСУМАЦИЯ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ:
297 kWh
НИВО НА ШУМ:
37 dB
КЛАС НА НИВО НА ШУМ:
C
ГАРАНЦИЯ:
72 МЕСЕЦА
EAN6901018082481
Най-нови продукти
Подобни продукти