Хладилник с фризер HAIER C3FE744CMJW / Dispenser 191.00 см

Хладилник с фризер HAIER C3FE744CMJW / Dispenser  191.00 см

Хладилник с фризер HAIER C3FE744CMJW / Dispenser 191.00 см

Код: 660106 
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до П.К. 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения П.К. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания П.К., броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

1 599.00 лв.

Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Описание
r

Тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надежност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.

MyZone: Настройте температурата на отделението според вашите нужди

My Zone отделението в хладилната част е проектирано в резултат на усилията на Haier за непрекъснато усъвършенстване, иновации и задоволяване очакванията на клиентите. В това отделение имате възможност да зададете температура в диапазон от -3°C до 5°C в зависимост от вашите нужди и продуктите, които трябва да съхраненявате в момента. Това ви позволява да регулирате температурата в отделението бързо и лесно само с едно доксоване на бутона.
yt
iuj

Иновативна No Frost технология 

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно!

Диспенсър

Автоматичният диспенсър за вода осигурява студена вода, когато пожелаете.
yt
yuj

Свежест

Multi Air Flow е система, която разпределя студения въздух в хладилника благодарение на множество отвори разположени в задната страна на вашият No Frost хладилник. Това поддържа температурата постоянна и гарантира перфектно и по-дълго съхранение на вашата храна.

Голям капацитет, който пасва на всяка кухня

С ширина 70 см (само 10 см повече от стандартния размер), Haier Series 70 осигурява впечатляващо голямо пространство за съхранение. Благодарение на дизайн и височина (до два метра*), този стилен хладилник може да събере до 470 литра* хранителни продукти в хладилната част - идеален за съхраняване на големи количества и в по-ограничено пространство. *Височината и капацитет са в зависимост от модела от серия 70
iyu
jty

Антибактериално уплътнение

Специално разработените антибактериални уплътнения на вратите намаляват разпространението на мухъл. Резултатът е по-безопасен уред, по-добри условия за съхранение и по-свежа храна за по-дълго време.

Лесен контрол

Хладилниците Haier имат стилен цифров сензорен дисплей, който прави регулирането на вътрешните настройки лесно и интуитивно. Сега можете да контролирате температурата както и да изпозлвате други настройки, без дори да се налага да отваряте вратата на хладилника.
ut
Характеристики
ТИП ФРИЗЕР ДОЛУ
ВИСОЧИНА 191.00 см
ШИРИНА 70.00 см
ДЪЛБОЧИНА 68.00 см
ОБЩ ОБЕМ (НЕТО) 457 L
ЦВЯТ INOX
ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР ДА
ПЪЛЕН NO FROST ДА


Марка HAIER
МОДЕЛ C3FE744CMJW / Dispenser
ТИП ФРИЗЕР ДОЛУ
ВИСОЧИНА 191.00 см
ШИРИНА 70.00 см
ДЪЛБОЧИНА 68.00 см
ОБЩ ОБЕМ (НЕТО) 457 L
ОБЕМ НА ХЛАДИЛНА ЧАСТ(НЕТО) 309 L
ОБЕМ НА ФРИЗЕРНА ЧАСТ(НЕТО) 148 L
ЦВЯТ INOX
ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР ДА
ПЪЛЕН NO FROST ДА
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ E
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ ДА
ДИСПЕНСЕР ЗА ВОДА ДА
ОТДЕЛЕНИЕ С РЕГУЛИРАНЕ НА ВЛАЖ ДА
ОТДЕЛЕНИЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ /0'C ДА
РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ ДА
АЛАРМА ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА ДА
ГОД. КОНСУМАЦИЯ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ 285 kWh
НИВО НА ШУМ 37 dB
КЛАС НА НИВО НА ШУМ C
ГАРАНЦИЯ 72 МЕСЕЦА
EAN 6901018059742
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам