Хладилник с фризер HAIER HB 17 FPAAA 191.00 см

Хладилник с фризер HAIER HB 17 FPAAA 191.00 см

Код: 660133 
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до П.К. 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения П.К. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания П.К., броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

1 699.00 лв.

Описание
ъу

Тих и ефективен. Качество, което издържа на времето

Хладилниците на Haier използват инверторен компресор, който е специално проектиран да работи по-тихо и ефективно от обикновените компресори. Благодарение на този компресор значително се намаляват вибрациите по време на работа и се осигурява по-бързо охлаждане. Всичко това гарантира, че хладилниците с марка Haier са едни от лидерите на пазара, но също така подчертава тяхната издръжливост и надежност предоставяйки ви 12-годишна удължена гаранция на компресора.

MyZone: Настройте температурата на отделението според вашите нужди

My Zone отделението в хладилната част е проектирано в резултат на усилията на Haier за непрекъснато усъвършенстване, иновации и задоволяване очакванията на клиентите. В това отделение имате възможност да зададете температура в диапазон от -3°C до 5°C в зависимост от вашите нужди и продуктите, които трябва да съхраненявате в момента. Това ви позволява да регулирате температурата в отделението бързо и лесно само с едно доксоване на бутона.
u
nyu

Иновативна No Frost технология 

Изключително иновативната технология Total No Frost на Haier предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник с фризер. Специален протектор „Fresher Shield“ предпазва от проникване на топъл въздух във вашия фризер по време на непрекъснатия автоматичен процес на размразяване. По този начин се предпазват замразените храни и се предотвратява ненужната загуба на електроенергия. Повече няма да ви се налага да размразявате фризера. Поддържането на хладилника с фризер никога не е било толкова лесно!

Проектиран за максимално улеснение при употреба

Чекмеджетата за лесен достъп не само позволяват по-ефективно използване на пространството, но също така осигуряват бърз достъп до целия фризер и подобрена видимост на всичките ви замразени продукти за максимално удобство. Освен това, благодарение на тях може да спестите до 30% повече електроенергия*. Доказано е, че плъзгащата се релсова система на чекмеджетата за лесен достъп издържа на износване при отваряне и затваряне над 50 000 пъти, което е основен приоритет на хладилниците Haier по отношение на удобство, ефективност и надежност. *Тестван в реални условия и сравнен с подобен стандартен комбиниран хладилник с фризер на Haier.
nt
y

Голям капацитет, който пасва на всяка кухня

С ширина 70 см (само 10 см повече от стандартния размер), Haier Series 70 осигурява впечатляващо голямо пространство за съхранение. Благодарение на дизайн и височина (до два метра*), този стилен хладилник може да събере до 470 литра* хранителни продукти в хладилната част - идеален за съхраняване на големи количества и в по-ограничено пространство. *Височината и капацитет са в зависимост от модела от серия 70.

Насладете се на уникалната вътрешна LED система за осветление

LED Daylight на Haier осигурява вътрешно осветление на всеки ъгъл или рафт на хладилника. Благодарение на мощното и интензивно LED осветление намирането на хранатата е много по-лесно, а организирането на продуктите още по-бързо в сравнение с останалите хладилници на пазара. Освен това системата LED Daylight е благосклонна и щадяща към очите ви, като постепенно се активира при отваряне на вратата на хладилника.
ht
i

Антибактериално уплътнение

Специално разработените антибактериални уплътнения на вратите намаляват разпространението на мухъл. Резултатът е по-безопасен уред, по-добри условия за съхранение и по-свежа храна за по-дълго време.

Лесен контрол

Хладилниците Haier имат стилен цифров сензорен дисплей, който прави регулирането на вътрешните настройки лесно и интуитивно. Сега можете да контролирате температурата както и да изпозлвате други настройки, без дори да се налага да отваряте вратата на хладилника.
ku
Характеристики
ТИП ФРИЗЕР ДОЛУ
ВИСОЧИНА 191.00 см
ШИРИНА 70.00 см
ДЪЛБОЧИНА 68.00 см
ОБЩ ОБЕМ (НЕТО) 446 L
ЦВЯТ INOX
ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР ДА
ПЪЛЕН NO FROST ДА


Марка HAIER
МОДЕЛ HB 17 FPAAA
ТИП ФРИЗЕР ДОЛУ
ВИСОЧИНА 191.00 см
ШИРИНА 70.00 см
ДЪЛБОЧИНА 68.00 см
ОБЩ ОБЕМ (НЕТО) 446 L
ОБЕМ НА ХЛАДИЛНА ЧАСТ(НЕТО) 306 L
ОБЕМ НА ФРИЗЕРНА ЧАСТ(НЕТО) 140 L
ЦВЯТ INOX
ИНВЕРТОРЕН КОМПРЕСОР ДА
ПЪЛЕН NO FROST ДА
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ E
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ ДА
ОТДЕЛЕНИЕ С РЕГУЛИРАНЕ НА ВЛАЖ ДА
РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ ДА
АЛАРМА ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА ДА
ГОД. КОНСУМАЦИЯ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ 298 kWh
НИВО НА ШУМ 37 dB
КЛАС НА НИВО НА ШУМ C
ГАРАНЦИЯ 72 МЕСЕЦА
EAN 6901018074547
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам