Избран магазин:
Избери друг магазин
Игра TINY TINA'S WONDERLANDS PLAYSTATION 5 PS5
P5 TINY TINA'S WONDERLANDS

Игра TINY TINA'S WONDERLANDS PLAYSTATION 5 PS5

Код: 546892
Продуктът е изчерпан онлайн
Цена:39.99 лв.
TINY TINAS WONDERLANDS

Впусни се в епично приключение, пълно с щуротии, чудеса и мощни оръжия.
Куршуми, магия и мечове се сблъскват в този хаотичен фантастичен свят, оживен от непредвидимата Мъничка Тина. Използвай своя собствен герой от няколко класа и граби, стреляй, нарязвай и хвърляй по пътя си през необичайни чудовища и пълни с плячка подземия в куеста си да спреш тираничния лорд Дракон.
Tiny Tina е твоят разхвърлян гид през необикновено настолно царство, където правилата рядко се прилагат. Разгледай огромен свят, обхващащ величествени градове, усойни гори от гъби, мрачни крепости и още много!
Към теб на масата се присъединяват вироглавият капитан Валентин и обсебения от правилата робот Фрети. По време на куеста си да победиш Повелителя на драконите, ще срещнеш поредица от очарователни неподходящи герои като бардбарианец с лютня и собствения ти Феъри Пънчфадър.
Всеки е добре дошъл, така че се присъедини към партито, обуй приключенските си ботуши и стани Великият Хаос!


Оръжия, магии и още
Взривявай злодеите с мощни оръжия и унищожителни заклинания във френетични битки от първо лице. Използвай огневата си мощ, за да победиш легиони врагове, включително говорещи скелети, скитащи по сушата акули и огромни босове. След това се потопи по-дълбоко в опасни подземия, за да опиташ епична плячка!

Персонализирай героя си
Създай перфектния герой с дълбоко персонализиране, включително мултикласова система, която ти позволява да смесваш и съчетаваш шест уникални дървета на уменията на героите, всички със свои собствени страхотни способности. Повиши нивото, усъвършенствай своята конструкция, разшири арсенала си и стани най-добрият авантюрист.


Обединете се в хаотичен ко-оп
Наслади се на историята самостоятелно или направи група с до трима приятели в безпроблемен онлайн мултиплеър или локален разделен екран. Сподели плячката или се впусни напред, за да вземеш най-лъскавата плячка - как ще играеш зависи от теб!
МОДЕЛ:
TINY TINA'S WONDERLANDS
СЪВМЕСТИМОСТ:
PS5
ЖАНР:
RPG
PEGI рейтинг:
16+
EAN5026555430272
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти
Подобни продукти