Избран магазин:
Избери друг магазин
Игра FARMING SIMULATOR 22 PLATINUM EDITION PLAYSTATION 5 PS5
P5 FARMING SIMULATOR 22 PLATINUM

Игра FARMING SIMULATOR 22 PLATINUM EDITION PLAYSTATION 5 PS5

Код: 543772
Продуктът е изчерпан онлайн
Цена:89.99 лв.
Yamaha
С платиненото издание на Farming Simulator 22 вие започвате вашето фермерско начинание в една от четирите отличителни европейски и американски среди, за да се заемете със земеделие, горско стопанство и животновъдство. На ваше разположение: Повече от 500 автентични машини и инструменти от над 100 реномирани земеделски производители от цял ​​свят.

С Farming Simulator 22 се въвеждат различни нови механики на играта: Сезонните цикли ви предизвикват да планирате предварително и да се адаптирате към променящите се метеорологични условия.
Нови култури като грозде и маслини изискват от вас да работите внимателно в тесни пространства със специализирани машини, а различните производствени вериги ви позволяват да изградите земеделска империя.

Включено в Platinum Edition, освен вече масивната базова игра, е чисто новото Platinum Expansion: Добавяне на Silverrun Forest, нова карта, вдъхновена от тихоокеанския северозапад с неговите гористи пейзажи и нови възможности.
Вземете вашите маркери за дървета, за да поемете нови горски мисии и дори да построите лодка в корабостроителницата - тъй като Silverrun Forest изобилства от точки на интерес и производствени вериги, които се развиват въз основа на вашата доставка на трупи.

Насладете се на голям избор от нови машини от реномирания шведски производител Volvo, който празнува своя дебют в серията Farming Simulator и разширете своя автопарк с още повече от John Deere, Komatsu, Pfanzelt, Koller, Schwarzmuller, IMPEX и много други марки.
Над 40 автентични превозни средства и инструменти са включени в разширението, за да обогатите и разширите вашето земеделие и горско стопанство - независимо дали се справяте с предизвикателството на виртуалното земеделие сами или с приятели в мултиплейър.


СЪВМЕСТИМОСТ:
PS5
ЖАНР:
СИМУЛАЦИЯ
PEGI рейтинг:
3+
EAN4064635500225
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти
Подобни продукти