Игра MARVEL'S SPIDER-MAN 2 PLAYSTATION 5 PS5

Игра MARVEL

Игра MARVEL'S SPIDER-MAN 2 PLAYSTATION 5 PS5

Код: 301014
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

159.99 лв.

Описание

Spider-Mаn героите, Peter Parker и Miles Morales се завръщат за едно вълнуващо ново приключение в аплодирания от критиците франчайз на Marvel за Spider-Man.

Люлей се, скачай и използвай новите мрежести криле, за да се придвижваш из Ню Йорк на Marvel, бързо превключвайки между Peter Parker и Miles Morales, за да изживееш различни истории и епични нови способности, докато емблематичният злодей Venom заплашва да унищожи живота им, града им и тези, които обичат.
ФАЙЛ

 


 

ФАЙЛ

Еволюция на историята на Спайдърмен


Невероятната сила на симбиота принуждава Питър и Майлс да се изправят пред върховното изпитание на силата, както вътре, така и извън маската, докато балансират между живота си, приятелствата и задължението си да защитават нуждаещите се.

 


 

Изживей двама Spider-Men, които могат да се играят


Бързо превключвай между двамата Spider-Men, докато изследваш разширения Ню Йорк на Marvel.
ФАЙЛ

 


 

ФАЙЛ

Бий се с емблематичните супер злодеи на Marvel


Бий се срещу разнообразие от нови и емблематични злодеи, включително оригинален поглед върху чудовищния Веном, безмилостния ловец Кравен, непостоянния гущер и много други!

 


 

Посети разширения Ню Йорк на Marvel


Разгледай по-голям Ню Йорк на Marvel от всякога, включващ два нови района – Бруклин и Куинс – както и места като Кони Айлънд и други.
ФАЙЛ
Характеристики


МОДЕЛ MARVEL'S SPIDER-MAN 2
СЪВМЕСТИМОСТ PS5
ЖАНР ЕКШЪН ПРИКЛЮЧЕНИЕ
PEGI рейтинг 16+
EAN 711719571698
Документация
Няма намерени документи за този продукт
Сравни ()