Избран магазин:
Избери друг магазин
Игра NBA 2K24 NINTENDO SWITCH
SW NBA 2K24

Игра NBA 2K24 NINTENDO SWITCH

Код: 301180
Продуктът не е в наличност

Геймплей от следващо ниво и реалистични визуализации


Изживей всяко състезание с богатият арсенал от движения с твоите любими NBA и WNBA отбори. С обновена вътрешна защита и комбинирани контроли за дрибъл за по-възнаграждаващи действия и ефективност, базирани на умения, NBA 2K24 ти позволява да се насладиш на чисто, автентично действие с актуални списъци и исторически отбори, които те доближават още повече до играта.
ФАЙЛ

 


 

ФАЙЛ

Mamba Moments™


За да отпразнуват завръщането на Коби на корицата на NBA 2K, играчите ще могат да копират характерните му умения в чисто новия режим Mamba Moments™. Пресъздай някои от най-завладяващите изпълнения на Коби и напредни през трансцендентното му пътуване от млад феномен до един от най-великите играчи на всички времена.

 


 

Управлявай MyTEAM


Изработвай, събирай и сглобявай списъци, докато предизвикваш света с най-добрите си стартови 5 играча. Изживей безкрайни часове на персонализиране избирайки от миналото и настоящето, включително днешните All-Stars и легендите на игрището. Състезавай се в множество режими, тествайки уменията си в този изискан режим за събиране на карти.
ФАЙЛ
СЪВМЕСТИМОСТ
SWITCH
ЖАНР
СПОРТ


МОДЕЛ:
NBA 2K24
СЪВМЕСТИМОСТ:
SWITCH
ЖАНР:
СПОРТ
PEGI рейтинг:
3+
EAN5026555071086
Няма намерени документи за този продукт
Най-нови продукти
XBX EXOPRIMALНОВОПРОЛЕТЕН СУПЕР УИКЕНД

Игра EXOPRIMAL XBOX SERIES X

39.99 лв.

19.99 лв.

P4 EXOPRIMALНОВОПРОЛЕТЕН СУПЕР УИКЕНД

Игра EXOPRIMAL PLAYSTATION 4 PS4

39.99 лв.

19.99 лв.

Подобни продукти