Игра NEED FOR SPEED HEAT PLAYSTATION 4 PS4

Игра NEED FOR SPEED HEAT PLAYSTATION 4 PS4

Код: 546487
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

49.99 лв.

Описание

Работи усърдно през деня и рискувай всичко през нощта в Need for Speed Heat, състезание за издържливост, което те изправя срещу подкупни полицаи, докато се бориш, за да спечелиш своето място в света на нелегалните улични състезания.

Състезавай се през деня в Speedhunters Showdown - официално състезание, при което печелиш пари, за да персонализираш и надстроиш автопарка си от автомобили от висок клас. След това, когато автомобилът ти е настроен до съвършенство, излез в нощта и се изправи срещу нова конкуренция в нелегални улични състезания, с които изграждаш репутацията ти. 

През нощта обаче един мошенически екип патрулира по улиците и иска да унищожи нелегалните състезания. Заеми се с тях и рискувай всичко за големи награди или се върни обратно в своето убежище, за да се прегрупираш. Улиците, рисковете и колите са всичко в уличните състезания, където екипът ти непрекъснато се разраства, гаражът ти е пълен с автомобили от висок клас, а градът е твоята детска площадка. 

Характеристики
СЪВМЕСТИМОСТ PS4
ЖАНР СЪСТЕЗАНИЕ


МОДЕЛ NEED FOR SPEED HEAT
СЪВМЕСТИМОСТ PS4
ЖАНР СЪСТЕЗАНИЕ
EAN 5035225122478

Най-нови продукти

Сравни ()