Игра SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS 2 PLAYSTATION 5 PS5

Игра SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS 2 PLAYSTATION 5  PS5

Игра SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS 2 PLAYSTATION 5 PS5

Код: 546702 
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" до 4 дни  
Безплатна доставка до П.К. 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения П.К. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания П.К., броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

69.99 лв.

Описание
SGW Contracts 2 е тактическа модерна игра на стрелба в Близкия изток. Играйте като Raven, наемен снайперист, като ликвидирате поредица от цели в драматична кампания за един играч. С екстремни изстрели над 1000 метра, подгответе се за най-вълнуващата серия досега.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 бележи най-предизвикателното влизане в известната поредица досега, въвеждайки екстремни снайперисти на далечни разстояния с цели на над 1000 метра. С участието в драматична кампания за един играч, организирана в съвременния Близък изток, изпитайте тактическа битка под високо напрежение, дълбоко във вражеската територия.

Поемете ролята на Raven, договорен наемен снайперист, когато той започва нова серия от договори в беззаконен регион на Близкия изток, разположен по ливанската и сирийската граница. Натоварена с привидно невъзможна задача, вашата мисия е да свалите коварен престъпен синдикат и да ги изправите пред правосъдието.

Снайперизъм от екстремни разстояния

Ветераните от поредицата са изправени пред предизвикателство, тъй като Sniper Ghost Warrior Contracts 2 изисква ново ниво на умения, фокус и прецизност, с много цели, които сега са на разстояние повече от 1000 м - за пръв път в поредицата.

РЕАЛИЗЪМ ОТ СЛЕДВАЩО НИВО

Разработено от същото студио зад оригиналната игра, Contracts 2 разширява нови граници с хиперреалистичното си изживяване на снайперист; овладейте широк арсенал от оръжия, базирани на автентично военно оборудване; изследвайте обширни терени с повишено ниво на детайлност; и се изправете срещу най-реалистичните врагове на поредицата досега.

ПОДГОТВЕТЕ АТАКАТА СИ

Екипирани с изцяло ново оборудване, всеки договор с много възможности за повторна игра може да бъде изпълнен по различни начини. Повторете мисията с различен подход за изпълнение на всички цели, готови да похарчите приходите си за подобрени приспособления и оръжия.

ПОДОБРЕНИ ВИЗУАЛНИ ЕФЕКТИ

Contracts 2 въвежда нови нива на точност, с оптимизирани визуални ефекти, подобрен FPS и подобрен двигател на играта, което води до най-добре изглеждащото влизане в поредицата досега. Реализирайте ултра реалистични стелт убийства, заснети в изключително графични детайли благодарение на кинематографичната куршумна камера.

Характеристики:

· Елиминирайте широк спектър от цели, използвайки комбинация от битка от близо и екстремeн снайпер на далечни разстояния като наемен убиец

· Използвайте тактически решения и стелт техники, за да преодолеете различни предизвикателства в драматичната кампания за един играч

· Разучете 5 различни, обширни карти в зоната на конфликта в Близкия изток.

· Изпълнете 20 нови договора, в допълнение към завършването на набор от странични операции

· Овладейте експертно снайперско изживяване, включващо богат избор от автентични оръжия и оборудване

· Изиграйте отново всеки договор с различен подход, за да постигнете всички цели и да съберете максимални награди

· Насладете се на ново ниво на вярност с подобрени визуални ефекти и подобрен двигател за игри
Характеристики


СЪВМЕСТИМОСТ PS5
ЖАНР СТРЕЛБА
EAN 5906961190734

Най-нови продукти

Игра THE QUARRY PLAYSTATION 4  PS4
Ново
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Игра THE QUARRY PLAYSTATION 4 PS4

109.99 лв.

Игра MARIO STRIKERS BATTLE LEAGUE NINTENDO  SWITCH
Ново
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Игра MARIO STRIKERS BATTLE LEAGUE NINTENDO SWITCH

114.99 лв.

Игра OXIDE ROOM 104 PLAYSTATION 5  PS5
Ново
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Игра OXIDE ROOM 104 PLAYSTATION 5 PS5

54.99 лв.

Игра THE QUARRY PLAYSTATION 5  PS5
Ново
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Игра THE QUARRY PLAYSTATION 5 PS5

119.99 лв.

Игра OXIDE ROOM 104 PLAYSTATION 4  PS4
Ново
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Игра OXIDE ROOM 104 PLAYSTATION 4 PS4

54.99 лв.

Подобни продукти

Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам