Клавиатура LOGITECH G213 PRODIGY RGB GAMING

Клавиатура LOGITECH G213 PRODIGY RGB GAMING

Код: 566414
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

109.99 лв.

Описание
Logitech G213

ГЕЙМИНГ ПРЕДСТАВЯНЕ

Гейминг клавиатурата G213 използва Logitech G Mech-Dome клавиши, които са специално настроени, за да осигурят превъзходно tactile усещане и цялостно представяне, подобно на механична клавиатура. Mech-Dome клавишите са с пълна височина, с 4 мм ход за активиране, като се задействат от 50 грама натиск.

LIGHTSYNC RGB

G213 разполага с пет индивидуални зони, за всяка от които може да изберете от един от 16,8 милиона цвята и различни нива на яркост, за да съответстват на вашия стил, вашето PC или на желанията ви. LIGHTSYNC технологията осигурява RGB осветление от следващо поколение, което синхронизира осветлението и профилите за игри с вашето съдържание. С помощта на Logitech G HUB може да променяте цветовете с лекота.
Logitech G213

Logitech G213

ЗДРАВА И УСТОЙЧИВА НА РАЗЛИВАНЕ

Конструкцията на клавишите и основата на G213 е създадена за реалния живот, осигурявайки устойчивост на разливане на до 60ml течност. Резултатът е клавиатура, създадена да се справи с реалностите на всекидневния гейминг.

ВГРАДЕНА ПОДЛОЖКА ЗА ДЛАНИ & РЕГУЛИРУЕМИ КРАЧЕТА

Двете степени на регулиране на ъгъла на крачетата ви позволяват да настроите клавиатурата си така, че да ви е максимално удобна, докато интегрираната опора за длани облекчава дискомфорта или умората, позволявайки ви да продължите да играете удобно часове наред.
Logitech G213

Logitech G213

ОТДЕЛНИ МУЛТИМЕДИЙНИ БУТОНИ

G213 разполага със специални мултимедийни бутони, които може да използвате за пускане или спиране на музика и видео клип, както и за поставянето им на пауза. Настройте силата на звука или преминете на следващата песен с натискането само на един бутон.

НАСТРОЙТЕ ВСИЧКО С LOGITECH G HUB

G HUB ви позволява да персонализирате своята G213 клавиатура за допълнително удобство. Може да изберете желаната от вас RGB подсветка, да настроите различни функции, които да се активират при натискането на даден клавиш, както и много други възможности.
Logitech G213
Характеристики
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН


Марка LOGITECH
МОДЕЛ G213 PRODIGY RGB GAMING
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
ИНТЕРФЕЙС USB 2.0
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
Подходящ за Gaming ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5099206065970

Подобни продукти

Клавиатура GENESIS THOR 660 WS RGB RED NKG-1844
ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА

Клавиатура GENESIS THOR 660 WS RGB RED NKG-1844

109.99 лв.

Сравни ()