Клавиатура LOGITECH G915 LIGHTSPEED WS RGB 920-00

Клавиатура LOGITECH G915 LIGHTSPEED WS RGB 920-00

Код: 566537
Продуктът не е в наличност
 
Описание
Logitech G915

МИГНОВЕН КОНТРОЛ НА ПОДСВЕТКАТА

Лесно сменяйте светлинните ефекти и регулирайте яркостта с помощта на клавишите. Изберете от седем предварително зададени анимации, като натиснете клавиша за яркост заедно с някое от числата от 1 до 7. Създайте до два свои собствени светлинни профила с помощта на G HUB софтуера и ги запазете на числата 8 и 9.

ПЪЛНА ПРОГРАМИРУЕМОСТ НА ПОДСВЕТКАТА

С G HUB софтуера можете да създавате безкрайни комбинации от светлинни и цветни ефекти за вашата клавиатура. Изберете любимия си цвят, създайте модел или свои собствени анимации за подсветката с помощта на LIGHTSYNC инструмента за редактиране. Или изберете подсветката да се контролира от любимите ви игри, аудио или екранно съдържание. Резултатът е зашеметяващо осветление, което потапя вашето оборудване и вашата стая в преживяването.
Logitech G915

Logitech G915

БЕЗГРАНИЧЕН КОНТРОЛ

Елегантната и изискана G915 предлага невероятно изживяване с всяка функция, от която може да се нуждаете, за да имате пълен контрол - като програмируеми G-клавиши и възможност за съхраняване на различни профили. Направете G915 вашия команден център (изисква инсталиране на Logitech G Hub).

ПРОГРАМИРУЕМИ G КЛАВИШИ

Клавиатурата разполага с 5 отделни G бутони, които може да програмирате за макроси (може да свалите макроси и от други потребители) или различни команди, за съответна игра или профил. Изисква се използването на Logitech G HUB, за да може лесно да настройвате и управлявате профилите си, да създавате макроси или просто да промените всичко, което искате.
Logitech G915

Logitech G915

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА 3 ПРОФИЛА

Запишете до три различни профила в паметта на клавиатурата, с които може да имате общо 15 настройки за G клавишите. Лесно превключвайте между съхранени профили, като използвате меките M1, M2 или M3 клавиши, разположени в горната част на клавиатурата.

"GAME" РЕЖИМ

Деактивирайте всички клавиши, които ще ви прекъснат или разсеят с удобно разположения клавиш за режим "Game". По подразбиране режим "Game" деактивира Windows клавиша. Използвайте Logitech G HUB, за да деактивирате всички клавиши, които не са ви необходими по време на игра.
Logitech G915

Logitech G915

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Насладете се на часове игра с едно зареждане. Индикаторът за батерията на клавиатурата и Logitech G HUB ще ви съобщят, когато батерията е на 15 процента. Нейното пълно презареждане отнема само три часа. Продължавайте да играете, докато е включена и се зарежда чрез micro USB.

СВЪРЖЕТЕ С РАЗЛИЧНИ УСТРОЙСТВА

Свържете към LIGHTSPEED за супер бърза връзка от 1 ms или превключени към друго устройство с натискане на бутон, използвайки Bluetooth® свързаност. Превключвайте бързо и лесно между високоефективната безжична LIGHTSPEED свързаност, осъществена чрез USB приемник и Bluetooth свързаност.
Logitech G915

Logitech G915

ОТДЕЛНИ МУЛТИМЕДИЙНИ БУТОНИ

Изработеното от алуминий колело, за регулиране силата на звука, е прецизно настроено и ви предоставя първокласно усещане и невероятен контрол, докато със специалните мултимедийни бутони можете да пускане или спирате музиката и видео клиповете, както и да ги поставяте на пауза.
Характеристики
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН


Марка LOGITECH
МОДЕЛ G915 LIGHTSPEED WS RGB 920-00
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
ИНТЕРФЕЙС USB
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
Подходящ за Gaming ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5099206082779
Сравни ()