Цифров фотоапарат CANON POWERSHOT G7X II 20.2 MPx, ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4.0, WI-FI, ЧЕРЕН

Цифров фотоапарат CANON POWERSHOT G7X II  20.2 MPx, ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4.0, WI-FI, ЧЕРЕН

Цифров фотоапарат CANON POWERSHOT G7X II 20.2 MPx, ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4.0, WI-FI, ЧЕРЕН

Код: 391350
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

1 189.00 лв.

Описание

PowerShot G7 X Mark II

 

Креативност в DSLR стил с компактен фотоапарат с голям сензор и свързаност. Снабден със сензор тип 1.0, обектив Canon с голям отвор на диафрагмата f/1,8 – 2,8 и върховия процесор DIGIC 7, компактният фотоапарат с голям сензор осигурява креативност в DSLR стил за снимки и Full HD видео.


header

Спецификации на продукта

 

Научете повече за Canon PowerShot G7 X Mark II, неговите функции и какво може да прави.


Широк отвор на диафрагмата в целия диапазон на вариото

Голям сензор за отлични резултати

Мощен DIGIC процесор

По-гладко 1080p видео

Контрол на отвора на диафрагмата, скоростта на затвора и ISO светлочувствителността при запис на видео

Стабилни снимки и видеоклипове във всяка една ситуация

Споделяйте и създавайте резервни копия на изображения безжично

20,1-мегапикселов CMOS сензор

4,2x оптично увеличение и широк ъгъл

Бързо и интуитивно управление


1

Компактност и високо качество на изображенията при всякаква светлина

Наслаждавайте се на красиви, резки и ясни изображения при всякаква светлина благодарение на HS системата, която съчетава 20,1-мегапикселов CMOS сензор със задно осветяване от тип 1.0 и ненадминатата мощност на процесора DIGIC 7. Удивително прецизната оптика на Canon с ярък обектив f/1,8 – 2,8, 24 mm и 4,2x варио плюс ISO до 12 800 гарантира първокласни снимки при всякакви ситуации.

Серия от снимки

Уловете спонтанните моменти около себе си чрез мигновеното стартиране на фотоапарата и бързия 31-точковия автоматичен фокус или уловете действието със серия от снимки с честота 8 fps дори във формат RAW.Насладете се на безпроблемната интеграция на EOS работен поток благодарение на Стиловете на снимката и на заснемането в 14-битови RAW файлове.
2

3

Възползвайте се от изключително лесното управление

Снимайте от различни ъгли и се наслаждавайте на интуитивно сензорно управление с подвижния голям 7,5 cm (1040k sRGB точки) сензорен дисплей.Наслаждавайте се на творчески контрол с помощта на персонализируемия пръстен за управление на обектива с двойна функция. Можете лесно да превключвате между непрекъснато или спъпково регулиране на експонацията или фокуса.

Перфектен за заснемане на Full HD видео и снимки

Записвайте изключително стабилно видео при максимално увеличение дори при панорамен запис или докато тичате с усъвършенствания динамичен стабилизатор на образа по 5 оси, за да компенсирате заклащането на фотоапарата, и с функцията "Автоматично нивелиране", за да постигнете прецизен хоризонт. Интелигентният оптичен стабилизатор на образа осигурява 4 стъпки по-ниска скорост на затвора, с технологията Dual Sensing IS. Можете да постигнете рязък фокус ръчно чрез функцията "MF подчертаване на контури" или използвайте функцията "AF с докосване" за създаване на киноефекти с "дърпане на фокуса.
4

5

Споделете своите красиви творби със света

Само с едно докосване свържете за секунди фотоапарата към съвместимо смарт устройство благодарение на технологията Dynamic NFC, бързо и лесно споделяйте безжично снимки и видеоклипове през приложението Canon Camera Connect; гледайте ги на телевизор с висока резолюция (HDTV) с помощта на Canon Connect Station CS100. Правете групови снимки, селфита или снимки на дивата природа от разстояние чрез смарт устройството си с помощта на пълния творчески контрол, AF с докосване и показване на изображения в реално време.

Архивирайте без усилия

Използвайте усъвършенствания режим Синхронизиране на изображения, за да архивирате автоматично новите изображения в облачните услуги, като например услугата irista на Canon, чрез Wi-Fi* и да се наслаждавате на лесното архивиране между различните устройства. С услугата Irista можете да освободите място от паметта на фотоапарата и компютъра, както и да търсите снимки или да създавате фотогалерии за секунди от всяко едно устройство, след което да ги споделите с приятели чрез защитена лична връзка.
6

Характеристики
РЕЗОЛЮЦИЯ 20.2 MPx
ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 3.0 "
ЦИФРОВО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4


Марка CANON
МОДЕЛ POWERSHOT G7X II
РЕЗОЛЮЦИЯ 20.2 MPx
ОПТИЧНО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В INCH 3.0 "
РАЗМЕР НА ЕКРАНА В СМ 7.6 см
РАЗМЕР НА МАТРИЦАТА 1"
ЦИФРОВО ПРИБЛИЖЕНИЕ 4
ISO 125-12800
ВГРАДЕНА ПАМЕТ НЕ
ВИД КАРТА С ПАМЕТ SD/SDHC/SDXC
ТИП БАТЕРИЯ NB-13L
СТАБИЛИЗАЦИЯ ОПТИЧНА
ВОДОУСТОЙЧИВ НЕ
WI-FI ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
ГАРАНЦИЯ 12 МЕСЕЦА
EAN 4549292056365
Сравни ()