Комплект LOGITECH MK235 WS

Комплект LOGITECH MK235 WS

Код: 566374
В наличност
Рейтинг:
1 2 3 4 5
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" до 4 дни  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

59.99 лв.

Описание
Logitech MK235

ДОБРЕ ПОЗНАТА ФОРМА

Още от първия ден ще се наслаждавате на комфорта и простотата на традиционната клавиатура.


ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Можете да пишете толкова, колкото успеете, за около 3 години. Това е периодът, след който ще ви се наложи да подмените батериите на клавиатурата, а за мишката, този период е 1 г.

*1 чифт батерии са включени в комплекта, като животът на батериите е на база позлване в офисна среда и много зависи от производителя им.

Logitech MK235

Logitech MK235

СЪЗДАДЕНИ ДА ИЗДЪРЖАТ

Издръжлива конструкция с лек наклон и дизайн, устойчив на заливане. Специално изписани символи на бутоните, които няма да се изтрият с времето.


ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХА

Тиха клавиатура с плавно и познато писане - като на лаптоп, и лабораторно тествана, с 90% по-тиха мишка – това означава ултра тиха работа за вас и околните ви.

Logitech MK235

Logitech MK235

НАДЕЖДНА БЕЗЖИЧНА ВРЪЗКА

Просто поставете малкия приемник в свободно USB и се насладете на стабилна безжична връзка без забавяне и неприятно усещане. Вашите мишка и клавиатура ще бъдат свързани дори и на 10 м разстояние.


Характеристики
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН


Марка LOGITECH
МОДЕЛ MK235 WS
ТИП МУЛТИМЕДИЙНА
БЪРЗИ БУТОНИ ДА
ЦВЯТ ЧЕРЕН
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5099206064478

Най-нови продукти

Сравни ()