Компютърни тонколони GENESIS HELIUM 600 NCS-0856

Компютърни тонколони GENESIS HELIUM 600 NCS-0856

Код: 568917
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

149.99 лв.

Описание
Genesis Helium 600

ИДЕАЛЕН ЗВУК ЗА ИГРИ


Добрият звук може да направи една вълнуваща игра още по-завладяваща. Затова трябва да изберете високоговорители, които са предназначени изцяло за гейминг. Най-добрият избор са многоканалните комплекти с мощен субуфер, които осигуряват както силен бас, така и пространствено измерение на звука. Функциите за контрол на силата на звука, наличието на Bluetooth режим и възможността за свързване с игрови конзоли също са желани екстри. Helium 600 2.1 осигурява всичко това.

КОНТРОЛ


Комплектът може да се управлява или чрез потенциометъра, поставен на страничния панел на субуфера, или посредством удобно дистанционно управление, което освен панела за регулиране на силата на звука е снабдено и с изход за мини жак за слушалки и вход за мини жак за смартфон / таблет или дори Bluetooth модул. Дистанционното е свързано към субуфера чрез 1,7 м кабел и следователно може да бъде удобно поставено навсякъде на бюрото ви.
Genesis Helium 600
Genesis Helium 600

МОЩНИ САТЕЛИТНИ ГОВОРИТЕЛИ


Helium 600 разполага с два сателитни високоговорителя от висок клас с мощност от RMS 15 W, което в комбинация със субуфера дава обща RMS зададена мощност от 60 W. Сателитните високоговорители предлагат висококачествен звук в обхвата на средни и високи честоти. Всеки от високоговорителите е снабден с мембрани с диаметър 3 инча. Поради използването на магнитно екраниране високоговорителите не пречат на други устройства.

МОЩЕН СУБУФЕР


30 W RMS субуфер осигурява невероятно ниво на ниски честоти. Благодарение на добре обмислената конструкция, 6,5-инчовия високоговорител, дървената кутия и добавянето на бас-рефлексна система отзад, получаваме силен и дълбок бас. На страничната стена на субуфера има лесен за използване контролен панел с потенциометър за регулиране на басите и силата на звука.
Genesis Helium 600
Genesis Helium 600

КАРБОН И ДЪРВО


На първо място, високоговорителите трябва да са функционални и да гарантират високо качество на звука. И все пак, в Genesis не забравихме за факта, че игралното оборудване трябва да бъде също и добре представено. Комплектът Helium 600 е комбинация от актуален дизайн и нотка на стилна класическа визия. Високоговорителите са покрити с блестящ черен карбонов ефект, докато субуферът има стилен дървен корпус и дизайнерски пръстен около високоговорителя. Освен това, металната решетка във високоговорителите не само ги предпазва от повреди, но им придава и отличителен характер.
Характеристики
ТИП 2.1


Марка GENESIS
МОДЕЛ HELIUM 600 NCS-0856
ТИП 2.1
ЧЕСТОТНА ХАРАКТЕРИСТИКА 40 - 20000 HZ
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ 60 W RMS
ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ДА
ИЗХОД ЗА СЛУШАЛКИ ДА
ВХОД ЗА МИКРОФОН ДА
КОНТРОЛ НА ЗВУКА ДА
ДЪРВЕН КОРПУС ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5901969405880
Сравни ()