Мишка LOGITECH M720 TRIATHLON

Мишка LOGITECH M720 TRIATHLON

Код: 566415
В наличност
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  
Цена:

129.99 лв.

Описание
Logitech M720

СИЛА И УНИВЕРСАЛНОСТ

Запознайте се с изключително прецизната мишка, създадена за ултимативен комфорт, издръжливост и универсалност. С допълнителни бутони, два режима на скролиране, възможност за настройване на чувствителността, М720 ще ви даде възможността да се преборите с всяка задача. Две технологии на свързване и възможност за работа с повече от едно устройство ще поддържат вашето темпо, дори когато работите на два или три различни компютъра. Ергономична форма и живот на батерията до 2 години са само част от удобствата, които М720 ще ви предложи, за да отговори на вашите изисквания.


ПЪЛЕН КОМФОРТ

Извивките по цялата форма на мишката са така проектирани, че да следват естествената позиция на ръката, като по този начин предоставят перфектен захват и удобство, което да ви позволи да останете продуктивни по-дълго време. Дизайнът е изцяло за дясна ръка, като включва страхотно гумирано покритие, което да повиши още повече комфорта на работа у дома или в офиса.

Logitech M720

Logitech M720

УЛТРА ПРЕЦИЗНА РАБОТА

Скролирайте по-добре, бъдете по-прецизни и отхвърлете повече задачи. Двата режима на скрола ще ви позволят да избирате между прецизно и хипер бързо скролирани, така че да можете да прелитате през дълги текстове и страници или само с натискането на един бутон да можете да преглеждате ред по ред. Освен това можете да накланяте на ляво или на дясно скрола така, че да разглеждате хоризонтално дълги sheet-ове, големи снимки или уеб страници. Супер прецизният сонзор ще ви позволи да работите точно и бързо на почти всякаква повърхност.


ГЪВКАВОСТ И СЪВМЕСТИМОСТ

М720 е съвместима с компютри, лаптопи, таблети, както и с операционни системи, като Windows®, macOS®, Chrome OS™, като единсвено при Linux® и iPadOS® няма да можете да програмите бутоните си, но ще можете да работите. Можете да свържете вашата мишка с Bluetooth® или просто да използвате Logitech Unifying донгъл, който може да обедини до 6 други устройства тип "периферия" на Logitech.

Logitech M720

Logitech M720

ПРОДУКТИВНОСТ ПО ВАШ ВКУС

Два странични бутона и един скрит около палеца ще ви предоставят допълнителен контрол. Програмирайте ги по ваш вкус, така че да паснат на нуждите ви, както на macOS, така и на Windows, чрез софтуера Logitech Options™.


МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ

Използвайте и работете с М720 на компютри, лаптопи и дори таблети. Свържете я с до три различни устройства и превключвайте между тях, посредством Easy-Switch™. Можете да използвате и Flow™ - софтуер, който ще Ви позволи да прехвърляте файлове между вашите устройства с познатото copy&paste.

Logitech M720

Характеристики
РЕЗОЛЮЦИЯ 1000dpi


Марка LOGITECH
МОДЕЛ M720 TRIATHLON
РЕЗОЛЮЦИЯ 1000dpi
СКРОЛ БУТОН ДА
ЕРГОНОМИЧНА ДА
ИНТЕРФЕЙС USB Bluetooth
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5099206065086
Сравни ()