Пералня със Сушилня HAIER HWD80 B14959 S8U1S/ANTHR. 1400 об/min

Пералня със Сушилня HAIER HWD80 B14959 S8U1S/ANTHR. 1400 об/min

ПРОДУКТ ОТ БРОШУРАТА
 •  

  Дни

 •  

  Часa

 •  

  Мин

 •  

  Сек

Офертата е валидна от 15.09.2023 до 05.10.2023

Пералня със Сушилня HAIER HWD80 B14959 S8U1S/ANTHR. 1400 об/min

Код: 680130
В наличност
Рейтинг:
1 2 3 4 5
Поръчай сега и вземи от:  "Технополис София Младост" Днес  
Безплатна доставка до пощенски код 1000 i Цената за доставка е за 1 бр. до посочения пощенски код. Общата цена за доставка на всяка поръчка варира в зависимост от избрания пощенски код, броя и параметрите на поръчаните стоки, и се изчислява непосредствено преди финализирането ѝ.  

Купи онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

1 099.00 лв.

Важно!!!

Уважаеми Клиенти, на настоящата страница са публикувани мултимедийни клипове с демонстрационен характер.
Моля, имайте предвид, че основната цел на клиповете е да представят нагледно обща информация за визията и основните функционалности на определена категория продукти. Възможно е разминаване между характеристиките (функции, компоненти, окомплектовка и др.), показани в мултимедийните клипове , и характеристиките, действително притежавани от представен на страницата продукт.

Описание
ilo

I-Pro Series 5

Гамата перални със сушилни I-Pro Series 5 (959) предлага индивидуални решения, за да можете да се насладите на пране на професионално ниво у дома. Благодарение на големия капацитет, дори и при малка дълбочина, както и набора от специални програми, резултатите са винаги безупречни. I-Pro Series 5 се задвижва от иновативния Direct Motion мотор, патентована технология, която осигурява висока надеждност, тиха работа и прецизно движение на 525-милиметровия барабан. При свързване с приложението hOn, освен вече наличните функции като I-Time управление и I-Refresh, може да намерите още много като специалната функция Washing-Lens.

Професионална грижа в домашни условия

Функцията i-Refresh освежава дрехите ви изключително ефективно, използвайки иновативна технология с микро пара. По този начин се премахват миризми, фини прахови  частици и алергени, освен това се намаляват и гънките на прането.
iy0
u8o8

По-чиста машина означава по-чисто пране

Изключителната антибактериална система на Haier защитава дори най-чувствителните зони на пералната машина. Технологията ABT® предпазва от развитието на мухъл и бактерии по най-уязвимите повърхности като чекмеджето за препарат и уплътнението на вратата, за да ви осигури още по-хигиенично пране.

Технология от ново поколение

Тази перална машина Haier използва дигитални вътрешни везни за измерване на теглото на прането, преди автоматично да регулира разхода на вода и продължителността на цикъла според количеството дрехи, които ще перете. Машината изчислява оптималните настройки според теглото на всяко зареждане, като гарантира отлични резултати и минимален разход на енергия благодарение на мотора Direct Motion.
7y8io78
8

Перална машина създадена да бъде надеждна и издържлива

Друго интелигентно решение от Haier, което наистина впечатлява са моторите Direct Motion, проектирани с много дълъг жизнен цикъл. Моторът се задвижва без ремък и се захваща директно към барабана, което спомага за значителното намаляване на шума и вибрациите, увеличава устойчивостта, като в същото време намалява разхода на енергия и вода.

I-Time – гъвкавост при цикъла на пране

Интелигентната функция "I-Time" на Haier ви позволява да изпозлвате деликатни настройки за  продължителността на изпирането, така че да можете да съкратите или удължите времето на цикъла според вашите нужди.
0'8
89p09

Smart Dual Spray – Система за двойно впръскване

Технологията Smart Dual Spray на Haier е автоматична система за почистване на пералната машина, която се включва в края на всеки цикъл на пране. Това не само гарантира по-хигиенично изпиране на вашето пране, но също така подобрява живота на вашата машина в дългосрочен план!

Иновация от Haier – Барабан с вътрешно осветление

Вече не е нужно да търсите изгубени чорапи: благодарение на вътрешното осветление на барабана можете да заредите и извадите прането, без да оставяте нищо след себе си.
67i78
yii

Създадена да отговаря на нуждите ви

Открийте hOn, новото приложение на Haier, което ви предоставя най-добрите функции и резултати според вашите очаквания. С него имате възможност лесно да избирате и персонализирате повече от 60 специализирани програми  за  всички тъкани. Приложението ви дава полезни съвети за третиране на различни видове петна, както и за количеството перилен препарат. hOn ви дава информация за времето навън, дали след цикъла на пране денят ще е слънчев или дъждовен. С hOn можете да проследявате консумацията на ел. енергия и да получавате предложения как да я оптимизирате.Освен това имате достъп до самоподдръжка, за да поддържате надеждността и производителността на вашата перална машина с течение на времето. Всичко това с възможност за управление и контрол на състоянието на прането по всяко време,  дори когато не сте вкъщи. В края на цикъла на пране получавате известие в приложението, а ако не сте вкъщи, може да стартирате програма Refresh. Открийте всички предимства, които ще ви докажат, че приложението hOn е най-добрият ви съюзник, за да постигнете професионални резултати.

Направете така, че прането да се съобразява с вашия график, а не обратно

Изключително удобна функция, която ви позволява да изберете кога да приключи цикълът на пране. Сега вече може да сте спокойни, че прането се съобразява с вашия ритъм на живот, а не обратно! Може да настроите времето за приключване до 24 часа напред. Трябва само да решите кога искате да приключи цикъла и пералната машина автоматично ще изчисли времето за стартиране.
89p
gfs

Дори и най-деликатните тъкани са като нови

Барабанът на пералната машина е проектиран да предпазва перфектно всички дрехи, дори и най-деликатните, независимо колко пъти ги перете. Структурата му позволява прането да се плъзга нежно по повърхността докато барабанът се върти, което предпазва тъканите от нараняване. Дрехите са внимателно третирани, което ви дава възможност да им се наслаждавате дълго време.

Washing-Lens технология

Функцията Washing-Lens декодира символите за пране върху вашите дрехи, създава виртуален списък и осигурява най-доброто изпиране за всяка дреха.
iy0
Характеристики
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ СУШЕНЕ 5 kg
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ ПРАНЕ 8 kg
ОБОРОТИ 1400 об/min
ИНВ.МОТОР С ДИРЕКТНО ЗАДВИЖ. ДА
ДЪЛБОЧИНА 46.0 см


Марка HAIER
МОДЕЛ HWD80 B14959 S8U1S/ANTHR.
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ СУШЕНЕ 5 kg
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ ПРАНЕ 8 kg
КЛАС НА ЕНЕРГ.ЕФ/ЦИКЪЛ ПР+СУШ. D
КЛАС НА ЕНЕРГ.ЕФЕКТ. / ЦИКЪЛ П A
КЛАС НА ЕФЕКТИВНОСТ НА ЦЕНТРУФ B
ОБОРОТИ 1400 об/min
ИНВ.МОТОР С ДИРЕКТНО ЗАДВИЖ. ДА
СР.ПРЕТ.КОНС.ЕЛ.ЕН./Ц-Л ПР+СУШ 266 kWh
СР.ПРЕТ.КОНС.ЕЛ.ЕН./Ц-Л ПРАНЕ 47 kWh
СР.ПРЕТ.КОНС.ВОДА/Ц-Л ПР+СУШ 75 L
СР.ПРЕТ.КОНС.ВОДА/Ц-Л ПРАНЕ 44 L
ВРЕМЕТРАЕНЕ ЦИКЪЛ ПР+СУШ 8:30
ВРЕМЕТРАЕНЕ ЦИКЪЛ ПРАНЕ 3:35
КРАТКА ПРОГРАМА 15 мин
КЛАС НА НИВО НА ШУМ A
НИВО НА ШУМ 72 dB
ОТЛОЖЕН СТАРТ ДА
WI-FI УПРАВЛЕНИЕ ДА
ПРОГРАМА ЗА ОЛЕКОТЕНИ ЗАВИВКИ ДА
ЦВЯТ ANTHRACITE
ВИСОЧИНА 85.00 см
ШИРИНА 59.0 см
ДЪЛБОЧИНА 46.0 см
ГАРАНЦИЯ 72 МЕСЕЦА
EAN 6921081593530
Сравни ()