ПРАХОСМУКАЧКА IROBOT ROOMBA 698 WI-FI УПРАВЛЕНИЕ

ПРАХОСМУКАЧКА IROBOT ROOMBA 698 WI-FI УПРАВЛЕНИЕ

Код: 815662  В наличност
Безплатна доставка

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

549.00 лв.

Важно!!!

Поради оптичните си сензори за стълби, има вероятност моделът да не работи на някои по-тъмни настилки.

Важно!!!

Телефонът и декорацията не са включени в цената.

cvx

Навигация iAdapt

iAdapt е бърза система за почистване и навигация, която анализира пространството, с помощта на десетки сензори и в съчетание с 40 предварително дефинирани движения позволява на Roomba да реагира интелигентно на условията в помещението. Благодарение на нея роботът маневрира и почиства без забележки около мебели, както и покрай стени и ъгли.

Smart технология с мобилно приложение iRobot HOME

С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате Roomba 698 дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате.
daa
vdss

Тристепенна почистваща система

Високото качество на почистване с прахосмукачките-роботи Roomba се дължи на iAdapt в съчетание с високофункционалната тристепенна почистваща система. Чрез тази система, Roomba буквално елиминира нечистотиите от всяко кътче на стаята и ги всмуква в контейнера. Финият прах се филтрира през ефективен филтър от микрофибър.

Акустично разпознаване на боклук

Roomba е оборудвана със системата Dirt Detect. С помощта на акустични сензори роботът открива силно замърсени участъци и им отделя по-голямо внимание. С активиране на режим SPOT роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м. Така например събирате разсипана захар в кухнята.
dwq
dasda

Сензори срещу падане от стълби

Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.

Странична четка

Използвайки системата Wall Follow и страничната четка, Roomba почиства ефективно зоните около мебелите, покрай стените, ъглите и други труднодостъпни места. Благодарение на бронята с омекотен допир Roomba 698 е внимателна към вашите мебели. Разпознава пречките и ефективно почиства под легла, зад завеси и пердета.
jgf
lhj

Функция "Отложен старт"

Благодарение на функцията "програмиране на почистване" можете да изберете ден и час, в който желаете роботът да почиства. Тъмнината и препятствията не пречат на Roomba, така че тя ще почисти и във ваше отсъствие. Можете да настроите робота да почиства три пъти седмично и всяка седмица той ще се активира в посоченото време, като по този начин ще поддържа пода постоянно чист.

Функция „Виртуална стена“/HALO*

Пространството, в което Roomba почиства, може да се обособи с помощта на виртуална стена. Виртуалната стена образува невидимо препятствие, през което роботът не преминава. Използва се когато желаете да почистите само определено място или искате да забраните на Roombа да се доближава до определени предмети. Функцията Halo създава невидим кръг, в който ограничава работата на робота. Много подходяща за домакинства с домашни любимци – не позволява робота да навлезе в периферията на купичките с вода и храна, като по този начин не ги бута и разсипва съдържанието им.*Виртуалната стена не е включена в цената.
hgfh
kgh

Система срещу заплитане в кабели и ресни на килим

iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, която предотвратява заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят посоката на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава работата си.

Зарядна станция с вграден адаптер

Зарядната станция служи за зареждане на батерията на робота. Роботът напуска зарядната станция, когато натиснете бутона CLEAN. Roomba се връща обратно на зарядната станция сам, когсто приключи почистването, за да се зареди за следващия почистващ цикъл.
kgh
НИВО НА ШУМ 61 dB(A)
ВИРТУАЛНА СТЕНА НЕ
WI-FI УПРАВЛЕНИЕ ДА
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion


Марка IROBOT
МОДЕЛ ROOMBA 698
НИВО НА ШУМ 61 dB(A)
РАЗМЕРИ (В, Ш, Д) 340x92 мм
ВИРТУАЛНА СТЕНА НЕ
WI-FI УПРАВЛЕНИЕ ДА
ПОЧИСТВА ПЛОЩ ДО 100 m²
ВРЕМЕ НА ЗАРЕЖДАНЕ 120 мин
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5060629983905
Няма намерени документи за този продукт
Купувани заедно

Подобни продукти

ПОДОЧИСТ. РОБОТ IROBOT BRAAVA 390 БЯЛ
Онлайн промоция

ПОДОЧИСТ. РОБОТ IROBOT BRAAVA 390 БЯЛ

549.99 лв.Онлайн цена

599.99 лв.Цена в магазин

Сайтът използва "бисквитки" | Приемам