ПРАХОСМУКАЧКА IROBOT ROOMBA 975 WI-FI УПРАВЛЕНИЕ, СИВ

ПРАХОСМУКАЧКА IROBOT ROOMBA 975 WI-FI УПРАВЛЕНИЕ, СИВ

Код: 815659  В наличност
Безплатна доставка

Този продукт може да бъде купен онлайн на изплащане

Виж схемите

Цена:

849.00 лв.

Важно!!!

Поради оптичните си сензори за стълби, има вероятност моделът да не работи на някои по-тъмни настилки.

Важно!!!

Телефонът и декорацията не са включени в цената.

eqw

Можете да контролирате робота си по всяко време и отвсякъде. Само натиснете един бутон!

С мобилното приложение iRobot Home инсталирано на Вашето мобилно устройство можете да контролирате Roomba 975 дистанционно. Намирате се в офиса и решавате, че е важно да почистите дома си. Нужно е само да отворите мобилното приложение и да натиснете бутон "CLEAN", за да активирате робота. Можете също така да програмирате предварително час на почистване за всеки ден от седмицата. Актуалната версия на iRobot HOME разполага с множество полезни функции, в това число: информация за поддръжката нa уреда, техническа поддръжка, видеоклипове с инструкции и др.

Тристепенна почистваща система AeroForce

Roomba 975 е оборудвана c тристепенна почистваща система AeroForce, която увеличава ефективността на робота.Системата AeroForce концентрира и ускорява въздушния поток между двата екстрактора и така увеличава всмукателната сила на робота. Филтрирането се осигурява от AeroForce® високо ефективен филтър.
yer
fsa

Навигационна система с визуална локализация iAdapt 2.0

Високотехнологичната навигационна система iAdapt 2.0 осигурява перфектно почистване на дома Ви, без значение от големината и броя на стаите в него. Roomba 975 открива пътя по който трябва да мине, разпознава мебели или врати към съседни помещения.

Тя няма да спре, докато не почисти всичко

Литиево-йонната батерия дава възможност на iRobot Roomba 975 да почиства до 185 кв.м с едно зареждане. В сравнение с предходните модели батерията разполага с до 50% по-голям капацитет и до 4 пъти по-дълъг живот. Ако е необходимо Roomba ще се върне на зарядната станция, ще презареди батерията и ще продължи почистването от мястото, до което е стигнала преди междинното презареждане. Когато завърши почистващия цикъл, тя ще се върне отново на зарядната станция.
bfds
vsd

Спира безопасно пред стълби

Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълби. Roomba 975 спира, обръща се и продължава почистването в друга посока.

Функция Imprint™ Link function позволяваща комуникация между роботите

Roomba 975 може да си кооперира с робота - моп Braava jet m6. Благодарение на революционната функция Imprint™ след като Roomba приключи прахосмученето, изпраща сигнал към Braava, която тогава започва да забърсва пода. Комбинацията от тези два робота гарантира цялостно почистване на пода, без да е необходимо да присъствате, като по този начин предлага безпрецедентно удобство за почистване на вашето домакинство.
gdf
КАПАЦИТЕТ НА КОНТЕЙНЕРА 0.6 L
НИВО НА ШУМ 60 dB(A)
WI-FI УПРАВЛЕНИЕ ДА
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion
ЦВЯТ СИВ


Марка IROBOT
МОДЕЛ ROOMBA 975
КАПАЦИТЕТ НА КОНТЕЙНЕРА 0.6 L
НИВО НА ШУМ 60 dB(A)
WI-FI УПРАВЛЕНИЕ ДА
ПОЧИСТВА ПЛОЩ ДО 185 m²
ВРЕМЕ НА ЗАРЕЖДАНЕ 120 мин
ТИП БАТЕРИЯ Li-Ion
ЦВЯТ СИВ
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 5060629983400
Няма намерени документи за този продукт
Купувани заедно
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам