Избран магазин:
Избери друг магазин
Пречиствател XMART AP350S
ПРЕЧИСТВАТЕЛ XMART AP350S

Пречиствател XMART AP350S

Код: 845101
В наличност
Безплатна доставка

i

Поръчай сега и вземи от:

"" до 4 дни

Цена:279.99 лв.
Купи на изплащане
от10.55лв.
asQASQ

360° Въздухопоток

Цилиндричната форма на  филтъра осигуряват значително по-голяма площ на филтриране и по-добра всмукателна мощност спрямо масово използваните правоъгълни филтри. 3 нива на скорост + Автоматичен режим. С високи нива на доставяне на чист въздух CADR: 350m3/h. Подходящ за помещения до 42 м2. Снабден с солелца за по-лесно преместване.

Интуитивен панел за управление със сензорни бутонии.

Управлявайте всички функции, чрез сензорни бутони с LED подсветка. Смарт мониторинг на качеството на въздуха – Използвайки вграден Infrared PM2.5 сензор за качество на въздуха, пречиствателят показва чрез LED светлина (синя, зелена, оранжева, червена) качеството на въздуха в помещението.  При активиран автоматичен режим AUTO Mode пречиствателят определя автоматично скоростта на движение на вградения вентилатор и нивото на доставяне на чист въздух. Режим Sleep – Позволява непрекъсната работа на пречиствателя при минимални нива на шум и приглушени LED светлини. Таймер за автоматично изключване след 2/4/8 ч. Индикатор за смяна на филтъра – Активира се автоматично при необходимост от смяна на филтъра.
asasqas
asqQWSQW

Управление през интуитивно смарт приложение

Управлявайте Вашия пречиствател за въздух от разстояние и получавайте известия в реално време за качеството на въздуха. Смарт мониторинг на качеството на въздуха в реално време -  Показва оставащ живот на филтъра. Възможност за нулиране на брояча за живот на филтъра, при поставяне на нов филтър в пречиствателя. Контрол на скоростта на вентилатора и активиране на режими Sleep и Auto. Задаване на таймер/график на работа. Управление на LED индикаторите. Възможност за споделяне на управлението на пречиствателя с дурги потребители. Допълнителни настройки.

Мощна три-степенна филтрация

Предфилтър + HEPA H13 + Филтър с активен въглен.
ASASAs

Характеристики:

  • CADR (Количество чист въздух на час):350 м3/ч.
  • Подходящ за помещения:~42 кв. м.
  • Нива на шум: 28 dB – 55 dB
  • Консумирана мощност: до 35W
  • Скорости на вентилатора: 4
  • Размери: 285 x 285 x 561 мм
  • Тегло: 5.9 кг.


МаркаXMART
МОДЕЛ:
AP350S
МОЩНОСТ:
35 W
СТЕПЕНИ НА РАБОТА:
4
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА
EAN3800202094596
Купувани заедно

Общо цена:33899 лв.

Аксесоари