Разклонител ALLOCACOC 4 ГН. С КЛЮЧ PC 1510BK

Разклонител ALLOCACOC 4 ГН. С КЛЮЧ PC 1510BK

Разклонител ALLOCACOC 4 ГН. С КЛЮЧ PC 1510BK

Код: 871525  Продуктът е изчерпан онлайн
Доставка: 3.99 лв.
Цена:

39.99 лв.

Един единствен бутон

Нашите продукти целят да направят живота ви поефективен и опростен и не би трябвало да ви е нужно нещо повече от един поглед, за да ви стане ясно как да ги използвате. PowerCube |Remote| отговаря на този критерий благодарение на своя един единствен бутон, с помоща на който можете лесно да включвате и изключвате Вашите устройства.

Натискане с крак

Ако ръцете ви са заети, можете със същата лекота да използвате и крака си, за да натиснете големия бутон, чрез който да контролирате устройствата си.

Без батерия

Какво би било по-хубаво от дистанционно с батерии? Дистанционно без батерии! PowerRemote Ви спестява една покупка и същевременно се грижи за природата.

Един към много и Много към един

За да сдвоите PowerCube |Remote| с различни PowerRemotes и обратното, просто натиснете и задръжте бутона на PowerCube за пет секунди и той ще се сдвои със следващия включен PowerRemote.

Кликнете два пъти

Ако поради някаква причина синхронизацията е загубена, натискането на бутона два пъти ще включи и изключи всички свързани устройства.

Залепваща подложка на PowerRemote

Подобно на нашите поставки за монтиране, PowerRemote може да се прикрепя към всяка гладка повърхност без да оставя каквито и да е следи, когато бива премахнат. Просто избършете залепващата подложка с мокра кърпичка, за да възвърне лепкавостта си, преди да я преместите на друго място.

БРОЙ ГНЕЗДА 4
ДЪЛЖИНА НА КАБЕЛА (m) 0.0 м


Марка ALLOCACOC
МОДЕЛ 4 ГН. С КЛЮЧ PC 1510BK
ТИП ШУКО
ВИД Разклонител
НОМИНАЛНО НАПРЕЖЕНИЕ 230.00 V
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ С ДИСТАНЦИОННО
БРОЙ ГНЕЗДА 4
ДЪЛЖИНА НА КАБЕЛА (m) 0.0 м
КЛЮЧ ДА
ГАРАНЦИЯ 24 МЕСЕЦА
EAN 8719186001559
Сравни ()
Сайтът използва "бисквитки" | Приемам